Szerintetek mi az igazság az Ádám és Éva és a kígyós történetből? Ki találta ki és miért tényleg sokkal régebbi a sztori mint a biblia ? Mi az üzenet?
A 3 Ábrahám vallás szerint így volt Éva bajba sodort minket azzal hogy öntudatra ébredtünk
Lucifernek es neki hála. Ádám pedig csatlakozott a lázadásba.
Ezzel az az üzenet a nők rosszbasodorjak az embert? és egyben az hogy az öntudat rossz?
Mert az öntudat istennel szembeni lázadás?
Meg ősi asztronauta elméletben is olvastam ezt a történetet ami szerint Lucifer egy lázadó idegen olyan mint napjaink Prigozinja 😀
Fellazadt ura ellen és elhatarozta hogy öntudatott ad az emberiségnek.
Ez viszont a hatalomnak nem tetszett és harcolni kedtek.
Milyen régi Ez a történet?ki találta ki és miért?
10# végső soron elég lenne isten tanítása a boldogsághoz.
A középkori ember szerintem boldogabb volt mint manapság. Hiába volt tele élete szenvedesel is.
Lehet a technológia Lucifer/sátán stb nevű leny rontása?
Célja megtorni a családi egységet először vagyoni egyenlőtlenség csinált a mezőgazdasági termelés megjelenése aztán ebbol kovetkezik az hogy háborúkat szenvedest okozott .
Az ipari forradalom után elidegenitette az embereket a nagyvárosokban.
Most pedig a telefonok és az internet világában a családokat is szetvalasztja.
Lucifer tudja hogy külön külön gyengék vagyunk es iranyithatok végső soron ez a tanítás?
11
A vallás nem boldogságot hozott hanem szenvedést az embereknek.
13# privátban is leirhatod ha kiirhatatlan.
Én szerintem a vallás nem rossz dolog közelebb vissz a boldogsághoz és egységet adhat egy kozosegnek .
Ha mindenki úgy és azt csinált volna a régi világban amit akar akor nem jöttek volna létre az államok.
Csak egy gyilkolo erőszakolo horda lennénk.
Most mar itt a tudomány és a törvények, a vallás helyet sok helyen átvettek de még mindig nem adják ezt az egysegtudatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!