Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik vallás lenne nekem való?

Melyik vallás lenne nekem való?

Figyelt kérdés

Szeretnék hinni és vezekelni, hatalmas vétket követtem el viszont még tudnék rajta változtatni.

Szóval pár napja felfedeztem hogy szexuálisan vonzódom az azonos nemhez és vezekelni szeretnék.

Hatalmas vétket követek el azzal, hogy ilyen természet ellenes dolgok mocskolják be az elmém.

Melyik vallás tanításait kéne követnem a tisztuláshoz? kereszténység, buddhizmus, stb...?

2023. júl. 9. 11:40
 1/8 anonim ***** válasza:
19%

Semmit sem tehetsz ellene. Ez nem döntés kérdése, semmi amit mondanánk, vagy tennénk nem változtatna ezen. Nem lehet csettinteni egyet, hogy mégis inkább a másik nemhez vonzódj, ez a valóság, fogadd el.

Mégis azt javasolom, hogy fordulj Krisztushoz. Mégegyszer mondom, Krisztushoz, nem Németh Sanyi bácsihoz, nem az őrtoronyhoz, nem Ferenc pápához, hanem Krisztushoz. Ha Krisztusban nem lelsz megváltásra, senkiben sem fogsz. Sok próféta van, Buddha, Mohamed, Krisna, Zarathustra, de csak egy üres sír van. Krisztus sírja.

2023. júl. 9. 11:47
 2/8 KZitus ***** válasza:
16%

Szia

Krisztus tanítását kellene követned, amely a 4 evangéliumban van lejegyezve.

Az Apostolok cselekedete arról ír, hogyan élték meg keresztény hitüket az első századi keresztények.

Isten minden bűnt megbocsát ha őszintén megbánjuk és többé nem tesszük. Ő személyesen segít ebben a tanácsaival. Csak meg kell fogadni, tartani. Nézd hogyan kérlel téged is:

Ézsaiás 1:18

„Gyertek, rendezzük a dolgokat egymás között” – így szól Jehova. „Még ha olyanok volnának is a bűneitek, mint a skarlát, fehérré lesznek, mint a hó. Még ha vörösek volnának is, mint a karmazsinszínű anyag, olyanná lesznek, mint a gyapjú."

2023. júl. 9. 11:47
 3/8 A kérdező kommentje:

Hogy kezdjek neki?

Mik az első lépések?

2023. júl. 9. 11:49
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
#3 Olvasd a Szentírást.
2023. júl. 9. 11:50
 5/8 KZitus ***** válasza:
37%

Csak azt tudom neked ezzel kapcsolatosan írni, amit én is tettem anno. Olvastam az evangéliumokat, elmélkedve kerestem magamban mi az amit kér az embertől Krisztus és mi az amit én teszek, vagy nem teszek. Elég nagytakarítást kellett végeznem magamban, a tetteimben, a beszédemben.....

Pl. a Máté 28:19,20-ban te hol vagy? Két csoportról beszélt ott Krisztus.

2023. júl. 9. 12:17
 6/8 anonim ***** válasza:
29%

Miért baj hogy vonzódsz a saját nemedhez?

Próbáld ki aztán döntsd el hogy bejön vagy sem, attól hogy elmész egy templomba még ugyan úgy izgatni fog a saját nemed.

Nincs ebben semmi bűn.

2023. júl. 9. 12:38
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
A bűn addig tart, amíg a bűntudat. Kövess olyan eszméket, amik nem tartják bűnnek az ember olyan veleszületett tulajdonságait, amivel nem árt senkinek.
2023. júl. 9. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Hű, te aztán tényleg velejéig romlott vagy...
2023. júl. 9. 15:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!