Az utcán gyakran latom a Jehova tanúi munkatársakat egy állvánnyal álldogálni, valójában mit csinálnak?
Kedves kérdező!
Személy szerint én Jehova tanúja vagyok.
Az állványozás az egyik módszer, amivel hirdetni tudjuk azt hogy mit tanít a biblia.
Ez annyiban másabb, mint ahogy írták is, hogy itt az emberek jönnek ide ha szeretnének.
Ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok rá, legyen szép napod
Vidiripi
Azzal tudsz kezdeményezni hogy miután odamentél, köszönsz nekik.
A kezdeményezés már is meg van. Aztán kérdezhetsz pl. hogy mi hirdetnek?
És már is elkezdik mondani.
"Mivel az emberek egyre nehezebben elérhetőek az otthonaikban, ezért ez egy jó lehetőség arra, hogy jártukban-keltükben az emberek felfigyeljenek a bibliai irodalomra az állványon, vagy a JW.ORG oldalra."
Hát az állványom inkább az Őrtorony irodalma van. Amikben arról írnak hogy a Vezető testület hogyan értelmezi a Bibliát!
- De ők maguk is elismerik hogy tévednek tanításbeli kérdésekben. Viszont még is azt állítják hogy az igazságban vannak. Szóval van katyvasz rendesen.
Még azt is állítják hogy ők Isten szócsöve. De ugyan akkor tévednek. Aki valóban Isten szócsöve az nem téved folyton. De az Őrtorony szervezet ezt nem mondhatja el magáról, ők folyton tévednek!
16
Vidiripi Isten szócsőve biztosan, ő nem téved soha es mindig tudja a tutit.
Vidiripi
Ebben nagyon tévedsz! Volt aki már helyre igazított és bizony kénytelen voltam elismerni, hogy tévedtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!