Miért olyan kellemes leborulni?
Figyelt kérdés
2023. jún. 20. 17:24
11/25 anonim válasza:
Bocsi, ha nem érthetően fogalmaztam. Miért ne lennék értelmes?
Azért mert egy nagyon egyszerű kérdést sem bírsz megfogalmazni.
12/25 A kérdező kommentje:
#8 Az imádat igenis kellemes tud lenni, ha nem azért van mert kell, hanem az ember akarja. Közben leírhatatlan szeretetet és békét szoktam érezni.
2023. jún. 20. 21:14
13/25 anonim válasza:
Annyira csodálatos vagy. Kérlek mesélj még!
14/25 anonim válasza:
A vallásos imádat Isten teljes elfogadása. A leborulással kifejezed, hogy Isten a hatalmas és nem te vagy én.
Amikor azt érzed ez megaláz téged, akkor még nem tudtad elérni az Isten imádat magas fokát.
Ha meg ateista vagy nincs értelme ide írnod és nem is tudsz a kérdésre helyesen válaszolni.
16/25 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy maga a mozdulat vallási töltetű mibenléte is jó érzéssel tölt el, de én például jóga közben szoktam "leborulni" a matracon és ugyan olyan jó érzés.
17/25 anonim válasza:
Allah küldötte Mohammed (béke legyen Vele) azt mondta a hívő akkor van a legközelebb a Teremtőjéhez amikor ima közben leborul.
19/25 anonim válasza:
8 Attól még, hogy valaki szubmisszív és talán még szereti a BDSM-et is még lehet értelmes.
20/25 anonim válasza:
Ha kicsit utána olvasol. A vallásos hit képes olyan hatást kiváltani az emberi agyból mintha drogoznál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!