Keresztények és vegánok! Nagyon régóta nem eszem sertést és igazából egyéb állati eredetű élelmiszereket sem sűrűn. De kiderült, hogy enzimhiányom van. Hasnyálmirigy. Mit tennének? Több a megjegyzésekben.
Egy ideig vettem be Dipankrint. Nem sokáig, 1-2 hónapig.
Eleinte nem is tudtam, hogy sertés hasnyálmirigy por vagy kivonat vagy mi van benne.
Most már elhagytam a Dipankrint.
De addig ettem sertés eredetűt. Most akkor mi a helyzet? Mit tegyek?
Az enzimhiány még mindig megvan, de ennyi idő alatt megfigyeltem, hogy miket nem bír az emésztőrendszerem és így azokat teljesen kiiktattam.
Kérjek bocsánatot Istentől? Ti ilyen esetben mit tennétek?
Nagyon sajnálom, hogy akkor kibillentem. Úgy sajnálom a sertéseket is.
Már nagyon megbántam!
Egy ideig elég súlyos tünetek voltak, akkor megijedtem. De nem kellett volna így sem sertés eredetűt bevinni. :(
Lehet ideje lened észhez térned, a Biblia azt mondja, hogy amit Isten megtisztított, azt ne mond tisztátalannak. Ahogy Jézus azt is mondja, hogy nem az tesz téged tisztátalanná, amit megeszel, hanem ami a szádon kijön.
Tipikus esete vagy azon embereknek, akik magukat Krisztus fülé merik helyezni, ostoba dolgokat találnak ki, majd ez kihat egészségükre is.
Vagy egyél fényt, egyes szekták arra esküsznek.
"Kérjek bocsánatot Istentől?"
igen, ha bűnnek érzed
"Ti ilyen esetben mit tennétek?"
szedném a gyógyszert, ha szükségem van rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!