A Biblia szerint a kígyó dohányzott-e?
Figyelt kérdés
Beszélgetéseink során, nagyon sokszor felmerül bennünk a kérdés, hogy a kígyó dohányzott-e vagy fogyasztott alkoholt?
Ha igen akkor megosztotta-e Ádámékkal?
2023. máj. 22. 18:54
A kérdező szavazást indított:
Cigarettózott ès ivott is.
Kábszi minden volt.
Én belövöm is ha kell.
A kígyó egy fasza csávó volt és nem használt ilyen szereket.
24 szavazat
3/9 anonim válasza:
Ez egy haszontalan kérdés, amihez csak haszontalan válaszok lettek megadva szavazás gyanánt. Gyakorlatilag csak egyet értésre lehet szavazni...
4/9 anonim válasza:
Jaj, nem olvastam az utolsó lehetőséget, elnézést érte. De akkor is haszontalan maradt a kérdés.
5/9 anonim válasza:
"Beszélgetéseink során, nagyon sokszor felmerül bennünk a kérdés, hogy a kígyó dohányzott-e vagy fogyasztott alkoholt? "
Vicces kis ertelmiségi kör vagytok🙂
6/9 anonim válasza:
Régebben talán, de a pokol tüzén kigyógyult.
7/9 anonim válasza:
Nem hittem volna hogy ilyen kérdés valaha is létrejön
8/9 anonim válasza:
Nyilván nem dohányzott. Mivel fogta volna meg a cigit/szivart/pipát? hogy gyújtott volna rá?
9/9 anonim válasza:
Egyik sem. Olyan varangyos békát (bufo alvarius) evett aminek dmt volt a bőrén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!