Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az hogy a keresztény vallás...

Az hogy a keresztény vallás szerint mindenki bűnös, megkell térni különben pokolra jutsz ez félelemkeltés vagy mi ?

Figyelt kérdés
én anno megtértem 2 évet éltem igy. nagyon nehéz vokt sose tehettem azt amit akarok hanem amit biblia mond. aztán rájöttem hogy Isten nemvárja ezt el csak annyit kér hogy szeretet, békességben éljek tegyek jót másokkal ha hatalmamban áll jót tenni. hiszek benne továbbra is. de a biblia kb 60%a ellentmondásos.
2023. máj. 21. 02:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
54%

A megtérés szerintem akkor jó, ha önkéntes, ha te akarod és nem azért, mert a Biblia azt írta, vagy egy pap azt mondta, hogy...

Arra a szintre kellene eljutni, hogy azt akard, ami a helyes.

Ha azt akarod és azt teszed, ami a helyes, ami Istennek tetsző, akkor nem fogsz a pokolba kerülni.

A szeretet, békesség, jó szándék, Istenhit jó irány! :)

2023. máj. 21. 02:30
 2/23 anonim ***** válasza:
11%
Előbb nem ártana elolvasni a bibliát, utána lehet beszélni az ellentmondásokrol
2023. máj. 21. 03:08
 3/23 anonim ***** válasza:
60%
Ez egy aljas számító ZSAROLÁS, SAKKBANTARTÁS. Ha létezik is valami istenség, az biztosan NEM ilyen aljas pitiniáner, számító, hazudozó, hogy ilyen módón akarja belezsarolni az embereket az istenhitbe. Ezt emberek találták ki, akik ezer éven tetszésük szerint modosítgatták a bibliát, beleírtak, töröltek, aktuálpolitikai érdekeik szerint.
2023. máj. 21. 03:47
 4/23 anonim válasza:
48%
Butítás
2023. máj. 21. 05:02
 5/23 anonim ***** válasza:
10%
Zsidó handabanda az egész
2023. máj. 21. 07:17
 6/23 anonim válasza:
0%
Most akkor zsidau vagy gerezstyény?
2023. máj. 21. 08:00
 7/23 anonim ***** válasza:
5%
A kereszténység zsidó tőről fakad. A zsidó handabandát költötték tovább.
2023. máj. 21. 08:23
 8/23 anonim ***** válasza:
17%

Na, megérkeztek az osztrák, bajszos festő szellemi utódai:

"A kereszténység zsidó találmány", amit direkt azért találtak ki, hogy elnyomja a felsőbbrendű "erkölcsöt". 😃

2023. máj. 21. 08:49
 9/23 anonim válasza:
0%
A zsidókat meg a gerezstyények találták ki!
2023. máj. 21. 09:05
 10/23 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem jézus hitlerként tért vissza,hogy bosszút álljon az őt megkinoztató zsidókon.
2023. máj. 21. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!