Igaz, hogy ha valakit megszállnak a démonok, akkor nem tudja kimondani Jézus nevét?
Kedves Kérdező!
Látom a kérdés alapján, hogy a kereszténység hazugságai miatt merülhetett fel ez a kérdés, illetve a Biblia valódi, Isten szerinti értelmezés hiánya miatt.
Ha Isten szerinti módon értelmezzük az ehez kapcsolódó igéket, és azoknak a kulcsszavait megvizsgáljuk 2-3 igén/történeten keresztül, láthatjuk azt, hogy nincsen olyan, hogy beleszáll valakibe egy gonosz szellem.Eleve a démon szó (ógörög "daimon/daimonidesz) jelentése az, hogy nem föntröl jövő tanítás, tan. Nincs köze a gonosz szellem jelentéshez, eredetileg.Ezt később adták hozzá.
Ezt a tant, hovy valakibe beleszáll egy gonosz szellem, és nem tudja kinondani azt, hogy Jézus, ezt a karimzamtikus/pünkösdista gyülekezet vezetők találták ki, tehát egy hazugság.
Ez az állítás maga a démon, azaz hazug tanítás(nem föntről/Istentől jövő tanítás).
Ha komolyan szeretnél foglalkozni Bibkia tanulmányozással, szívesen segítek.Én nem tartozom egyik keresztény felekezethez sem, nem vagyok jehova/pünkösdista, baptista, stb felekzet tagja.Teljesen mentes vagyok a kereszténység bármely válfajától, kizárólag az Isten áldal megadott módszerrel, azaz min.2-3 bizonyságon(igén/történeten) keresztül értelmezem, vizsgálom a Bibliát egy adott témát illetően.
Szívesen segítek!
Keress üzenetben, ha gondolod.
Szép napot!
Ez egy tévhit, hogy tartozni kell valamelyik egyházhoz.Ez egy nagy hazugsága a kereszténységnek annak érdekében, hogy a minél több Isten igazságát kereső embert bekebelezzen és még véletlenül sem a valódi, teljes igazságat mutassa, ismertesse ezekkel az emberekkel, akik a kereszténység bármelyik 250.000 féle válfaja valamelyikéhez csatlakozik.
Nem kell sehova sem tartozni, a hitelességről az igék tanúskodnak, mivel Isten által utasított módon(min.2-3 igén) keresztül értelmezem az adott kérdést, témát.
Nem arról van szó, hogy a többi Isten igazságai szerint élő, vagy élni akaró emberekkel nem kell kaocsolatba kerülni, vagy személyesen, vagy online tanulmányozni az igét! Én a keresztény egyházakról, gyülekezetekről írtam, hogy nem kell hozzájuk tartozni, mert nem viszik közelebb az igazsághoz az embereket, hanem eltávolítják tőle.A kereszténység, mint vallás csoport, nem az igaz Istentől való !
Atyafiakhoz való hajlandóságot úgy gyakorlom, hogy akik a valódi, Isten szerinti igazságban élnek(ezért Atyafi), velük tartom a kapcsolatot valamilyen formában.
Testvéri szeretet is pont ezt jelenti, hogy átadom az Istentől való, megértett dolgokat a többieknek, valamint én magamat is hagyom tanítani, hogy még inkább magasabb szintű igazságokat tudjak meg. A Megváltó, és a tanítványai, nem keresztény vallast hoztak létrw A kereszténységet, I.Konstantin hozta létre, beleszőtte a pogány Nap isten imádó vallását az igaz Isten igazságaiba..így jött létre.Köze nincs az igazsághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!