Szerinted hagyjam ott a gyülit?
Figyelt kérdés
lelkész aztmondja: a Biblia Istenről ihletett könyv. Isten igéje, 100%ban. aki nem a biblia szerint él elfog kárhozni. aki nem Istennek engedelmeskedik hanem a saját életét éli az a Sátáné és pokolra fog jutni. házasság előtt annak is bűn a szex aki teljesen független akinek se gyereke se családja nincs. csak is házasságban lehet szexuális életet élni,, bulizni discoba jarni szintén bűn. mert világi hely. a lelkesz szerint tanulni kell majd dolgozni, megházasodni gyerekeket istenfélelemre nevelni, árvákat meglátogatni, betegeket segíteni,, Isten igéje szerint élni2023. máj. 14. 19:36
1/17 anonim válasza:
Én nem vagyok hívő, de ha az volnék, akkor sem az egyház törvényei szerint lennék az. Szerintem a 98%-a a tanításaiknak baromság. Nekem azt jelenti a hívőség, hogy jó emberként élsz, és hiszel. Ennyi. Szóval nekem elég egyértelmű lenne, hogy ott hagyjam
3/17 anonim válasza:
Ha nem akarsz megbolondulni teljesen,még a környékére se menj a gyülinek.
4/17 A kérdező kommentje:
meg hogyha nem Istennek engedelmeskedek hanem magamnak vagy pl másnak akkor a Sátánnak engedelmeskedek olyankor meh a pokolról beszéltek hogy milyen szörnyű hely örökké kínlódnak ott az emberek a büneik miatt mert nem tértek meg
2023. máj. 14. 19:44
5/17 anonim válasza:
Az összes vallás hazugság és hatalomgyakorlási eszköz, amit emberek találtak ki arra, hogy másokat befolyásoljanak.
Ha van Isten, akkor az nem egy ilyen egomán, hatalmaskodó zsarnok önkényúr, mint amilyennek a legtöbb vallás lefesti.
6/17 anonim válasza:
Sem mennybe sem pokolba nem jutunk, mutassa meg a lelkész hol írja ezt a biblia...
7/17 A kérdező kommentje:
amúgy bibliáról mit gondoltok?
2023. máj. 14. 19:52
8/17 anonim válasza:
Azt mindenkepp. Semmi koze a hithez. Biznisz, agymosas.
9/17 anonim válasza:
Jaja, ne éld a saját életed, ne halgass másra, csak rám mert én lelkész vagyok. Na ezeknek kellene a pokolban rohadni örökkön örökké ha nem egy nagy kitalált f@szság lenne az egész.
10/17 anonim válasza:
Ha ezeket elfogadjuk, akkor Isten még nagyobb f.sz, mint úgy általában. Tele van a Biblia ellentmondásokkal, logikátlanságokkat, hülyeségekkel, meg Isten szadizmusával.
Amúgy ajánlom figyelmedbe Léo Taxil A szórakoztató Biblia című könyvét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!