A muszlimok miért metélkednek körül?
"David Woodnak van rengeteg videója az iszlámról, és rengetegszer idéz a Koránból, és az egyik videójában idézte a Koránt, amiben konkrétan le van ez írva."
David Wood egy hazug keresztény. Mindenfélét összehazudik az iszlámról. Idézd te hogy hol van ez a Koránban.
"Az minden esetre egyértelmű hogy nem lehet azt mondani, hogy semmi köze az iszlámnak a kereszténységhez."
Nulla köze van az iszlámnak a kereszténységhez. Az iszlám minden keresztény alaptanítást elutasít, úgy ahogy van.
"Az iszlámnak semmi köze a judaizmushoz vagy a kereszténységhez"
Azon kívül, hogy azok koppintása...
Szerintem a heréket is el kéne újszülötteknél távolítani. Úgy nem fognak hererákot kapni, tehát egészségügyi okokból javasolom.
Viccet félretéve, megrázó és szürreális azt olvasni hogy 21. században, Európa szívében pszeudo-tudományos magyarázatokkal próbálják igazolni a nemi szerv csonkítást. Ez nem is szabadna vita tárgyát képeznie, hanem be kéne tiltani.
"Mert a Korán ezt mondja. Manapság már semmi előnye, értelme se sok."
Csak éppen annyi hogy súlyos betegségeket lehet elkerülni, mint a fitymaszűkület.
"Szerintem a heréket is el kéne újszülötteknél távolítani. Úgy nem fognak hererákot kapni, tehát egészségügyi okokból javasolom."
Akkor nem lesz gyereked te fogyatékos. Szerinted a kettő ugyanaz a kategória?
"Viccet félretéve, megrázó és szürreális azt olvasni hogy 21. században, Európa szívében pszeudo-tudományos magyarázatokkal próbálják igazolni a nemi szerv csonkítást. Ez nem is szabadna vita tárgyát képeznie, hanem be kéne tiltani."
Mondom hogy fogyatékos vagy. Pont hogy tudományos okai vannak tehát tudományosan indokolt.
#15-re válaszolva:
Ja jó bocs. Fontos hogy lehessen gyereked. Akkor helyette a végtagjaid lekaphatjuk? Nekem többször volt már kezem, lábam is eltörve. Tök rossz mindkettő. Én ettől megóvnám a gyerekeket, szerintem amputáljuk a végtagokat is.
Amúgy ha ennyire téged igazol a tudomány, akkor miért lettél egyből tiszta ideg?
"Csak éppen annyi hogy súlyos betegségeket lehet elkerülni, mint a fitymaszűkület"
Ami a legtöbb embernek nincs, szóval mint mondtam, felesleges és értelmetlen.
"Pont hogy tudományos okai vannak tehát tudományosan indokolt."
Tudományos oka pont egyetlen egy sincs. Kizárólag hagyomanyból, vallási alapon, vagy ilyesmit indokló betegség esetén végeznek ilyen beavatkozást. Soha senki nem ment körülmetélkedni tudományos indokkal, hisz ilyesmi nincs.
"Ami a legtöbb embernek nincs, szóval mint mondtam, felesleges és értelmetlen."
A legtöbb embernek nincs de sok embernek meg van, és nem tudhatod hogy neked lesz-e. Szóval egyáltalán nem felesleges.
#18-ra válaszolva:
Érdekes, én azt hittem a végtag amputálás és a körülmetélés nagyon is hasonló. Mindkettő csonkítás és semmi értelme nincs azon kívül, hogy ha levágjuk, akkor utána garantáltan nem lesz vele probléma :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!