Biblia, Isten. Kik az "Istennek fiai"?!
Figyelt kérdés
"És láták az Istennek fiai az emberek leányait, hogy szépek azok, és vevének magoknak feleségeket mind azok közűl, kiket megkedvelnek vala."2023. máj. 10. 11:56
11/14 anonim válasza:
Ha te mint ember nem tudod, akkor feleslegesen okoskodsz itt.
12/14 anonim válasza:
11 Én tudom. Jó lenne ha már leszállnál rólam, és átlépnéd a hozzászólásaimat. Mert már mások is látják mit művelsz, és már rád is ismertek. Hiába vagy anonim itt. Ha eddig még nem jöttél volna rá, akkor most szólók. Az előadásod hanyatlik Jézabel.
13/14 anonim válasza:
Nem tudom mi a problémád, de ha valami nem tetszik, bármikor tudod jelenteni hozzászólásomat, akkor a moderátorok azt elbírálják, ha jogos a hőzöngésed, akkor törlik, ha nem jogos, akkor nem törlik.
Arról nem beszélve, hogy te reagáltál május 10-én írt hozzászólásomra, mivel azóta nem jártam erre, ma válaszoltam. Ha nem szeretnél választ kapni, akkor ne reagálj a hozzászólásimra, hanem lépj tovább kedves Jázebel.
14/14 anonim válasza:
Nem nekem válaszolsz, de minden kérdésed alatt meg lehet ismerni a gonosz és eltaszító stílusod miatt, meg persze a másfél csillag miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!