Miért mindig az a szerencsés aki nem is hisz istenbe meg semmiben sem, aki meg hisz az meg szerencsétlen?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem hogy akik általában nem hisznek sok van köztük akinek csak megszületni volt nehéz. Hatalmas vagyonok leginkább szerencse által valahogy minden úgy alakul nekik hogy jó legyen. Ha meg már vagyon van akkor minden van. Én meg hiszek és egy rakás csőd az életem. Ez miért van? Elvileg aki mindent megkap az áldott és isten kegyelméből kapja meg de miért ha nem is hisznek Istenben? Akkor ez az egész tényleg csak egy nagy kamu lenne?? Nincs isten??2023. máj. 9. 13:58
21/21 Jégszív válasza:
#20.
Egy vicc poénja
- Hány éves vagy te királyfi?
- 25.
- És még hiszel a mesékben?
És ez NEM VICC!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!