Az igaz hogy a Hit gyülekezetében a tagok "külsős" emberrel nem házasodhatnak és házasság előtt nem szexelhetnek? Mennyire veszik ezt komolyan?
Illetve hogy néz ki ez az egész?
Tehát adott egy egyház közösség, és akkor mindenki csak az ott lévők között választhat magának párt?
Randizni lehet nekik? Mi van ha kiderül hogy az illető mégse szimpatikus?
21.
Ne haragudj, ez nem válasz. Idézd légyszíves azokat a megállapításaimat, amik nem igazak, és írd alá, hogy akkor hogy van a valóságban
A "Jézabel vagy" nem indok, bocs. :)
23 Ha egy embernek az írása minimum 85%-ban eltér a valóságtól, annak az embernek nem emelem ki a mondatait. Hanem arra próbálom indítani, hogy nézzem magába, gondolja végig, hogy miért éri neki meg egy általa ismeretlen közösséget homlokegyenesen másként leírni mint a valóság. Gondoltam elég számodra finoman jelezni, de látszik, hogy nem értettél a célzásból. Akkor most már remélem érted.
Bármilyen ok is áll a hátteredben hogy ezt a közösséget gyűlölöd-takaríts magadba, és ne a hazugsághoz, és a rágalmazáshoz nyúlj, amivel más emberek életét befolyásolod, azok életének az üdvösség elérését akadályozod. Ami bűn, és ami komoly következményeket von maga után a saját életedre és a leszármazottaid életére nézve.
24+ *Ami bűn, és ami komoly következményeket von maga után a saját életedre és a leszármazottaid életére nézve.
A többi embert akit most elbizonytalítottál vagy mást Isten megtalálja ugyan úgy csak maximum az adott személyek később érnek el oda, ahol lennének az írásod előtt. Isten munkáját sem most, sem a jövőben te nem tudod megakadályozni. Természetesen próbálkozhatsz, de nem leszel jószerencsés. Mert aki Isten ellen harcolóvá válik, az már borítékba át vette a bukását.
Kedves Kérdező, és mindenki, aki ezután olvass a kérdést!
A #12, #19 és #23 számú válaszoló vagyok.
Azt hiszem, most ebben a topikban gyönyörűen megláthatjátok a Hit Gyülisek kifinomult érvelési technikáját. Fel lett téve egy kérdés, amire én legjobb tudásom és személyes tapasztalataim szerint válaszoltam. Szerintem különösebben rosszat sem írtam.
A gyülisek csuklóból hazugnak, Jézabelnek, ki tudja, minek neveznek miatta anélkül, hogy bármelyik állításomat kiigazítanák. Fogalmam sincs, mit írtam, ami nem igaz. Ők nem hajlandóak megcáfolni, kijavítani, csak ismételgetik, hogy rossz bennem a szellemiség, és hogy én vagyok Jézabel.
Döntsétek el, ki a meggyőzőbb: én, aki kulturáltan és árnyaltan válaszoltam a kérdésre, vagy az, aki hazugnak nevez, vádaskodik, de semmi konkrétat nem tud hozzátenni.
Tisztelt nagyérdemű,
Jézabel alapvető megnyivánulását láthatják a 27-es hozzászólásban. A teljes repertoárjával felvonultatva. Mégbővebben a már tegnap nyitott linkben szerepl jellemvonások összegzését tovább lehet nézni:)
Kedves 27-es, köszi, hogy ennyiore megkönnyítetted a dolgom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!