A HIT gyülisek között előfordul a hűtlenség?
Figyelt kérdés
Van ilyen ismerősötök/tapasztalatotok?2020. jún. 23. 18:57
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
20 szavazat
1/7 anonim válasza:
általában nem ,de nyilván vannak kivételek
2/7 anonim válasza:
Ennél nagyobb bűnök is... jócskán.
3/7 MBbpg válasza:
Ez logikus, hisz mégiscsak emberekből áll, és a megtéréssel senki se lesz rögtön tökéletes, valamint nem biztos, hogy mindenki, aki ott van a HGy-ben, valóban keresztény (mivelhogy attól még nem lesz üdvössége az embernek, mert istentiszteletre/templomba jár)
4/7 anonim válasza:
Tök mindegy, mert Isten már meghalt a kereszten. Nem számít, hogy mit cselekedsz.
5/7 anonim válasza:
Kb. egy éven keresztül kefélgettem egy hitgyülis szentfazéknak a nejét.
6/7 anonim válasza:
Persze.
Az elmúlt években több ilyen botrány is volt, magas rangú személyekről (énekes, lelkészek) derült ki, hogy vagy ők csalták a házastársukat, vagy őket csalta a feleségük.
A "közemberek" között is rendszeresen előfordul az ilyesmi, nem egy esetről tudok, pedig nem jártam oda sokáig, és keveseket ismertem.
Odamész, azt hiszed, milyen szent társaság, aztán elég egy icipicit megkapargatni, és kiderül, hogy pont ugyananolyanok, mint bárki más.
7/7 anonim válasza:
A hűtlen kezelés még jellemzőbb rájuk főleg mióta a fidesz az adófizetők pénzéből tartja őkent fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!