Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Talán bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán bejövök neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a téma, hogy nem rég megismertem egy sracot(buszsofor).. Bejeloltem minden közösségi oldalon, és ő vissza jelölt mindenhol. Mikor vele mentem haza, sokszor volt az hogy elkaptam a tekintetét.. De láttam hogy van barátnője, szoval nem fordítottam neki nagy figyelmet mivel tiszteletben tartom .. Egyik este snapen, küldtem egy pár embernek hogy joejt, és neki is elkuldtem és vissza írta, hogy nekem is joejt. Kicsit meglepodtem igazából mert ezt nem szokas vissza írni snapen de nem baj. Aztán ki raktam instara hogy lehet tőlem kérdezni és ő kért egy velemenyt én pedig írtam neki, és rám írt snapen hogy jó hosszú véleményt írtam..aztan elkezdunk beszélgetni. Ma vele mentem busszal, mivel atszalltam hozzá, egyéb okok miatta. Nem állt meg nekem először otthon, csak amikor atszalltam ugye hozzá. Beszélgettünk, nagyon sokat beszélt hozzám, és folyamatosan nézett a tükörben, és nagyon aranyos volt, úgy viselkedett mint akinek nincs is barátnője.. Sokszor mosolygott rám, lassan ment.. Továbbá is beszéltünk ma uzibe, és fel éve van barátnője de nem valami nagy bele elessel írta sokat érdeklődik irántam.. Szerintetek ezt mire veljem? Miért van barátnője ha ugymondd kacsingat felém? Vagy ezt ne vegyem semminek? Köszönöm előre a válaszokat..

2020. jan. 17. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Nyilván bejössz neki. A barátnő nem mindenkit akadályoz az ismerkedésben.
2020. jan. 17. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bejössz neki szerintem is, viszont az nem gond sokaknál hogy van bnő,nem veszi komolyan. Lehet hogy csak kettyintésre van neki vagy valami ilyesmi.
2020. jan. 17. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Bejössz neki, még jobban is, mint a barátnője. Szerintem nem vált ki ilyen érzéseket belőle a mostani csaja, mint te belőle. Nálam is ez volt:)
2020. jan. 20. 11:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, többször hívott már randizni azóta.. De mindig nemet mondtam. 5 év van köztünk de azt mondta őt nem zavarja. Ma vele jöttem haza, nagyon aranyos volt. Elvileg holnap fogunk reggel találkozni 😌
2020. jan. 20. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!