Mit lehet venni elsőáldozásra?
Figyelt kérdés
Nem vagyok sem nagyszülő, sem kereszt szülő. Onnan kap aranyat. Biblia van, nagyon nem tartjuk a kapcsolatot, így fogalmam sincs, mit szeret. Azt tudom, a könyvet nem.2023. máj. 3. 21:03
1/7 anonim válasza:
Társasjáték? Azt mindenki szereti.
2/7 anonim válasza:
Nem kellenek ilyen dolgok. Örülni kell, hogy a gyerek egyáltalán köti az életét valahová.
Főleg nem arany, meg fukszok.
4/7 A kérdező kommentje:
Mindenki visz ajándékot. Én nem állíthatok oda semmivel.
2023. máj. 3. 21:42
5/7 anonim válasza:
Ha nem nagyon tartjátok a kapcsolatot, akkor dönthetnél úgy, hogy nem mész el.
De ha nincs más ötlet, akkor marad a jó öreg boríték, benne egy kis alamizsnával, mellette valami szép idézet...
"Az elsőáldozás nem egy korszak lezárása, hanem inkább egy korszak kezdete." - Rédly Elemér
Aztán költi amire akarja.
Innen tudsz válogatni, amennyiben a pénzt személytelennek találod:
6/7 anonim válasza:
Üres boríték, boldogok a szegények idézettel...
7/7 anonim válasza:
Nem régen volt Swallow The Sun koncert, de sajnos nem tudtam ott lenni, ami nagyon szomorú. Valami jó koncert jegy is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!