Elsőáldozásra ajándékként egy Bibliát szeretnék venni. Milyen alkalomhoz illő idézeteket ajánlanátok?
"Áldott legyen, a ki megragadja és sziklához paskolja kisdedeidet!"
(Zsoltárok könyve 137:9)
Péld 16:3
"Bízd az Úrra dolgaidat, akkor teljesülnek szándékaid."
de lehet hogy kapnak Bibliát erre az alkalomra, nem?
Szia!
Én a következőt írnám bele:
"Ha olvasod, távol tart a bűntől, ha nem olvasod a bűn tart távol Istentől!"
Üdv. Péter
Szerintem semmiképp ne bibliai idézet legyen, mert egyrészt arra ott a könyv, másrészt ezzel oldod az ajándék "egyhangúságát".
Kerestem neked néhány szép idézetet :)
"Ha félsz, mondj el egy imát, de menj tovább."
/Paulo Coelho/
"Becsüld meg az időt, amit itt töltesz a Földön, tudd, hogy Isten mindig megbocsátott neked, és bocsáss meg te is."
/Paulo Coelho/
"Ne ítéld el mások gyöngeségét, hiszen már tudod, hogy ember vagy. Aki ember, az szeret és megbocsát. A szeretet: megbocsátás."
/Hioszi Tatiosz/
"Amikor valaki megtalálja az útját, nem szabad félnie. Elég bátornak kell lennie hozzá, hogy rossz lépéseket tegyen. A csalódás, a vereség, a csüggedés mind-mind Isten eszköze, hogy általuk megmutassa nekünk az utat."
/Paulo Coelho/
szia
az utolsó válaszoló nagyon szépeket írt, de én is kerestem :
"Tárd ki a szíved, és hallgasd meg, mit súg. Kövesd az álmaidat, mert csak az tanúsíthatja az Isten dicsőségét, aki nem szégyenkezik önmaga előtt."- Paulo Coelho
" Bizodalmad legyen az Úrban teljes elmédből; a magad értelmére pedig ne támaszkodjál.
Minden te útaidban megismered őt; akkor ő igazgatja a te útaidat."- Biblia
" Ha baj van, sose embert kérdezz, mindig csak Istent, az ember esetleg téved, Isten soha, legfeljebb saját érdekedben késik a válasszal."- Szabó Magda
bocsi az offolásért, de a Pétertől szeretném megkérdezni, hogy amit Ő írt ide, azt ki mondta, mert nagyon tetszik és lehet, h. beírom a Bibliámba- köszönöm előre is :)
Erdélyi Ilona: BÁRHOVA MÉGY…
Bárhová mégy el ne feledd:
a jó Isten mindig veled!
Nem kell félned a sötétben,
sem a bajban, sem veszélyben.
Éjjel-nappal vigyáz reád,
Ő, szerető égi Atyád.
Soha, soha el ne feledd:
a jó Isten mindig veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!