Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért volt valójában 3 napot...

Miért volt valójában 3 napot itt a pápa?

Figyelt kérdés

Gondolkoztam ezen...rengeteg potya ajándékot-szuvenírt gyűjteni...ingyen minden, jót nyaralt.

A sok politikust meggyóntatni, mert hát volt nekik-van még mit és gyanítom lesz:D

Minek kapaszkodnak egy turistába az emberek ennyire...nem több.

2023. máj. 1. 10:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%

Én azt nem értem, miért jött el egy diktátorhoz? Talán jobb belátásra bírni, hogy ne sanyargassa a népet tovább és Brüsszelt.

Mondjuk Jézus is a vámosokat kereste fel, mert bűnösök.

2023. máj. 1. 11:32
 2/11 anonim ***** válasza:
59%

Szégyen. Mind a kérdésed erkölcsi alapja, mind pedig az emberi erkölcsi alapod is!

Szerinted, egy évszázadok óta keresztény országba csupán nyaralni jár egy egyházfő? És ajándékot gyűjteni?

Miért várták a főtéren több ezren, akik órákat utaztak, hogy csupán asszisztáljanak egy szimpla ingyen vakációhoz?!

Nyilván magadból indulsz ki. Szerencsére a legtöbb ember, mérföldekkel jobb nálad.

Egyre több az emberi, és agyi hulladék ebben az országban..

De gyanítom te vagy az is, aki tegnap egy kérdésben egyenesen le hazugozta a pápát.

2023. máj. 1. 11:35
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Hát az emberek furcsák kedves kérdező, lásd még téged se tartanak zárt osztályon, pedig egy józan belátású gondolhatná, hogy nem szabad emberek közé engedni a hozzád hasonlókat.
2023. máj. 1. 14:00
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Ohhh

Láttad valamelyik termál fürdőben? Esetleg valamelyik helyi látványossághoz ment el szelfizni? Túrázott a kékes tetőn? Balatonon napozott?

Ha semmi ilyesmi nem volt akkor nem tudom hogy melyik része volt ennek kirándulás

2023. máj. 1. 16:02
 5/11 A kérdező kommentje:

Én azt se értem, hogy a megasztárosokért miért csurgatják nyálukat, hiszen műemberek-nullák.

A papi meg felborítja egy egész város életét kiruccanásával.Volt ki nem tudott hazamenni majdnem, mert "itt jön a papi, tessék megvárni vonaglását!"...ez röhej...

Vajon nem is véletlen, hogy a hívőket nyájnak hívják, hiszen kb a birka szintjével bálványoznak valakit, akinek fogalma sincs róluk, sose küld egy képeslapot, hogy mizu skacok....hát ki a beteg, aki mind ezt látja-felismeri vagy akit terelnek a karámban;)

Novák is kirándul pénzeteken és csak bazseválja hül_eségeit és hú, de nagyon megdolgozott a milkókért..., de ugyanígy a többi bálvány.

Papika is ezt teszi+egy halom szolgáltatást kap ingyen..., mi ez ha nem ingyen kirándulás.Fel sem mutatta repjegyét...átment a vámon, kivárta a sorát? Persze:DDD És ilyen emberért rajongani, aki kiváltságokkal élősködik...pfff

Mit tett a papi, hogy idejött?

Gyakorlatilag adott egy mesemisét pár száz fanatikusnak-embernek és a maradék ezreknek eltolta hétvégéjét a megbénított várossal...

Ez a csatornafedél lehegesztés is egy komikum már...féltek, hogy ott is ad egy mesét vagy az ott élők kíváncsiak rá...nevetséges.

Értem, hogy szektázni remény sokaknak, mert gyérek, de mások kárára csúnya egy dolog...

2023. máj. 2. 10:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Jó elégedetlenkedést!
2023. máj. 2. 17:26
 7/11 A kérdező kommentje:
7 Milliárd ft-ba került a Magyar népnek a papi mulatsága..., ebből inkább az egészségügyet tették volna rendbe....pfff
2023. máj. 2. 19:41
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Jah, például felhúzhattak volna belőle egy pszichiátriai intézetet, ahol kezelhetnének téged kérdező.
2023. máj. 2. 19:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
8-as az a baj, hogy azokat megszüntették, ezért garázdálkodik már a sok ilyen szabadlábon.
2023. máj. 3. 11:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Neked már biztos volt léc a szádban, mert hogy nem anyukád szoptatott az is biztos

2023. máj. 3. 15:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!