Szavazással. Ha Istent Jóistennek nevezem imáimban, az vajon helyes vagy helytelen?
Őszinte alázatos megtört bűnbánő szívre van szükség. Isten a szívek ismerője, vizsgálója és minden szívbe belelát.
Isten testé lett Jézusban. Isten testet öltött Jézusban. Ő a közbenjáró Isten és ember között!!! Csak Ő általa van üdvösség, örökélet és bűnbocsánat!! Isten az őszinte tisztaságra kíváncsi és nem a mellébeszélésre.
Mt.19,17. Ő pedig monda néki: Miért mondasz engem jónak? Senki sem jó, csak egy, az Isten. Ha pedig be akarsz menni az életre, tartsd meg a parancsolatokat.
Mk.10,18. Jézus pedig monda néki: Miért mondasz engem jónak? Senki sem jó, csak egy, az Isten.
Lk.18,19. Monda pedig néki Jézus: Miért mondasz engem jónak? Nincs senki jó, csak egy, az Isten.
Isten jó! Viszont ha imádkozol de egyes szám harmadik személyben szólítasz valakit Jó Istennek, aki számodra ismeretlen akkor ott nincs személyes kapcsolat az élő Istennel és így nincs valós Isten ismeret sem. Ezért szükséges Jézushoz fordulni őt megszólítani és ő hozzá imádkozni és Ő neki tenni őszinte alázatos bűnbánatot, bűnvallást, mert a bűneink választanak Istentől és Jézus a közbenjáró. Neki van hatalma megbocsátani az emberek bűneit.
1Tim.2,5. Mert egy az Isten, egy a közbenjáró is Isten és emberek között, az ember Krisztus Jézus,
Zsid.9,15. És ezért új szövetségnek a közbenjárója ő, hogy meghalván az első szövetségbeli bűnök váltságáért, a hivatottak elnyerjék az örökkévaló örökségnek ígéretét.
Lk.7,49. És a kik együtt ülének vele az asztalnál, kezdék magukban mondani: Ki ez, hogy a bűnöket is megbocsátja?
Mt.11,28.Jőjjetek én hozzám mindnyájan, a kik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.
Jn.6,37. Minden, a mit nékem ád az Atya, én hozzám jő; és azt, a ki hozzám jő, semmiképen ki nem vetem.
Jn.6,45. Meg van írva a prófétáknál: És mindnyájan Istentől tanítottak lesznek. Valaki azért az Atyától hallott, és tanult, én hozzám jő.
Tehát kedves kérdező, ha te Istent keresőként az Élő istenhez akarsz imádkozni akkor azt ne egyes szám harmadik személyben tedd egy számodra még ismeretlen Istennek akit éppen Jó Istennek szólítasz, hanem egyenesen személyesen szólítsd meg Jézust őszintén alázatos bűnbánattal és ő be fog lépni az életedbe a szívedbe ha őszintén alázatosan megtört szívvel kéred tőle.
Jel.3,20. Ímé az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és ő én velem.
Jn.14,23. Felele Jézus és monda néki: Ha valaki szeret engem, megtartja az én beszédemet: és az én Atyám szereti azt, és ahhoz megyünk, és annál lakozunk.
"Isten testé lett Jézusban. Isten testet öltött Jézusban."
"Mk.10,18. Jézus pedig monda néki: Miért mondasz engem jónak? Senki sem jó, csak egy,az Isten."
Ezek az igék abszolút nem mondanak ellent egymásnak igaz ?
A félig isten,félig ember hibrid bálvány a Jézus, ő saját magának az apja és saját magának a gyereke is ?
Nincs ebben semmi különösen szembetűnő abszurd igaz?
Nem veszitek észre a csapdát a megtévesztést.
4Móz 23,19
Nem ember az Isten, hogy hazudjék és nem embernek fia, hogy megváltozzék. Mond-é ő valamit, hogy meg ne tenné? Igér-é valamit, hogy azt ne teljesítené?
HalleluYah!
"Jézus Krisztus ugyanaz tegnap, és ma, és mindörökké."
Egyedül Istenben nincs változás, Jézus pedig Isten.
Csak az Atya nem beszél erről az Ő Torájában.
Megint ideírom amit múltkor:
A félig isten,félig ember hibrid bálvány a Jézus, ő saját magának az apja és saját magának a gyereke is ?
Nincs ebben semmi különösen szembetűnő abszurd igaz?
4Móz 23,19
Nem ember az Isten, hogy hazudjék és nem embernek fia, hogy megváltozzék. Mond-é ő valamit, hogy meg ne tenné? Igér-é valamit, hogy azt ne teljesítené?
HalleluYah
"Nincs ebben semmi különösen szembetűnő abszurd igaz?"
Mármint azon felül, hogy hazudsz Jézusról? Nem írják a Tórában, hogy ne hazudott? :)
A Biblia szerint Jézus teljesen Isten és teljesen ember, nem félig ilyen félig olyan hibrid. A Biblia szerint csak Istenben nincs változás, mint te is idézted, s Jézus ez alapján is Isten.
Ez egy hazug megtévesztő keresztény filozófia.
Mutass a Torából olyan verset amiben konkrétan szó esik a hibrid Jézusról. Nem valami a valóságtól elrugaszkodó értelmezést,hanem konkrétumot mutass!
Miért kéne mutatnom? Ez csak a te ökörséged, hogy "csak a Tóra", de olyan verset nem mutattál belőle, ami ezt állítaná.
Ha akarnál sem tudnál mutatni mert ilyen nincs Mózes 5 könyvében. A Tora az Atya Mózes által kijelentett írott szava, az azokat tartalmazó összes parancsolatokkal, rendeletekkel, instrukciókkal, végzésekkel, törvényekkel, vagyis ez a teljes ige amire azt mondja az Atya:
5Móz 4,2
Semmit se tegyetek az ígéhez, a melyet én parancsolok néktek, se el ne vegyetek abból, hogy megtarthassátok az Úrnak, a ti Isteneteknek parancsolatait, a melyeket én parancsolok néktek.
Minden utána következő könyv amit ó meg új szövetségnek neveztek el az júdaizmus és kereszténység,amit hozzátettek, és a Torából meg elvettek. Az Atya szava ellen tanítanak és megvezetnek , vagyis egy csapda.
Tehát nem én hazudozok az imádott hibrid bálványodról hanem az extra könyvek, és a keresztény vallásod filozófiája ami az extra könyvekre épül és hazug tanításaival megtéveszt mivel az Atya nem tanít a jézusról. Tehát ez egy hazugság már kétezer éve, egy kőkemény bálványimádó pogány mitológia.
HalleluYah.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!