Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek bűn a szex olyanna...

Szerintetek bűn a szex olyannak, aki nem házas, meg nem is akar megházasodni, ?

Figyelt kérdés
független, 20 éves vagyok. F. nem szándékozom még nősülni. de jó lelkű vagyok. hiszek mint reformàtus. segítek akin csak tudok es nem bántok senkit. mindenkivel békében szeretetben probalok élni. szeretem feldobni szomorú emberek napját
2023. ápr. 22. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
27%
Miért beszél mindenki a szexről? Kit érdekel a te lelked is, ha csak a szex érdekel? Dugjátok el magatokat szexelni....
2023. ápr. 22. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Már megint kezdi...

Nem katolikus voltál a múltkor?

Nagyon jól tudod, hogy az egyházaid tanítása szerint bűn, mit szórakozol és kérdezgeted századjára ezt is?

Minap a nem létező testvéred volt meleg, igaz?

A hazugság is bűn, az interneten is, már elmondtuk.

2023. ápr. 22. 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2023. ápr. 22. 23:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdést. Ha reformátusként nem akarsz megházasodni, az a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem akarsz szexelni. Akkor nem mindegy, hogy bűn vagy sem?
2023. ápr. 23. 06:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen az.
2023. ápr. 25. 18:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!