Hogyan lehet a Hit Gyülekezete tagja lenni?
Elképzelhető, hogy korábban volt ilyen. És durván 2005-2015 között jártam oda, akkor már távolodott az szdsz-től, és ilyesmire nem emlékszem.
Szerintem most az összes tized egyenesen Sándor zsebébe vandorol, nem jut abból se Izraelnek, se másnak. :)
Ilyen az amikor az ördög lozgásba lendíti az embereit mert retteg, hogy az ébredés megtörténik:
51;49;48;47;46;44 hozzászólások-kivétel nélkül ezeken az embereken keresztül szólt.
Hahóóóó ébresztő emberek..
"Hahóóóó ébresztő emberek.."
Felébredtek, azért hagyták ott a sátán pénzszopó szektáját :)
55 Én a gyülekezetbe járok, de sosem kutakodom más embernek az életébe/magán életébe-te miért teszed?
Szerintem ez csak a családjára, meg azokra tartozik akikkel személyesen megosztotta-még ha közvetítés is volt az adott Istentiszteletről.
*Szerintem ez csak a családjára, meg azokra tartozik akikkel személyesen megosztotta-még ha közvetítés is volt az adott Istentiszteletről. A hívők meg nem fognak csámcsogni más ember helyzetéről főleg nem a Gyíkon, net-en. Ez rá és a családjára, meg a rábízott juhokra tatozik-szerintem.
Javíts ki ha nem így van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!