Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehet a Hit Gyülekezete...

Hogyan lehet a Hit Gyülekezete tagja lenni?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 21. 17:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
86%
Hagyjad már, ezeket nem érdekli. Múltkor egy vérhites azt írta egy poszt alá a FB-n, ami Sanyibá vagyonosodásával foglalkozott, hogy "Jézus azért halt meg, hogy Sándor gazdag legyen." Most komolyan, mit vársz egy ilyentől?
2023. ápr. 21. 21:40
 12/68 anonim ***** válasza:
85%
Tőlük semmit, de akinek még nem mosták át az agyát, lehet észreveszi a szektán belüli kétes ügyeket.
2023. ápr. 21. 21:57
 13/68 A kérdező kommentje:

#8. Csak most láttam a hozzászólásodat. Nem vagyok bp-i, de ha sikerül elmenni, előtte kérdezek még. Milyen ruhában menjünk? Láttam pár videót a gyerekek bemerítéséről. Azt a fehér köpenyszerű ruhát ott adják vagy felnőtteknek saját fehér színű ruhában kell menni?

És előtte nem kell járni hittanra? Ha még sosem voltunk ott azelőtt, akkor is bemerítenek?

2023. ápr. 21. 22:15
 14/68 anonim ***** válasza:
12%

13 Gyereket csak akkor vigyél ha saját szabad akaratából képes, és tud megtérni. Vigyázz, mert semmit nem jelent ha csak ráerőlteted, és rámondod.

Isten a szíveket vizsgálja. A gyermekedét is. Ez nem egy katolikus porhintés. Itt valóság van és a gyereknek teszel rosszat, ha a te akaratodat erőlteted rá. Ha 12 éven aluli, úgyis ti számítotok-mert az alapján veszi Isten. Én a helyedben totálisan megvárnám, hogy a gyerek maga jelezze, hogy akarja.

Igen, a bemerítkezéshez majd ők adnak. Ti fürdőruhát vigyetek.

A szövetségtörésről már beszéltem. Még egyszer írom: ez nem játék..nem annyi, hogy bemész..halleluja, és másnap csinálod ugyan azt.. ez más.

2023. ápr. 21. 22:21
 15/68 anonim ***** válasza:
9%
*Ti fürdőruhát vigyetek.Hajszárítót vigyél még főleg ha hosszú a hajatok..
2023. ápr. 21. 22:22
 16/68 A kérdező kommentje:

Köszi.

Ez mit jelent?

"Örömmel értesítünk, hogy 2023.04.22 szombaton 10 órától psztorlási nap"

A psztorlási mit jelent?

2023. ápr. 21. 22:31
 17/68 A kérdező kommentje:
Gyerek nincs. Hajszárító van.
2023. ápr. 21. 22:31
 18/68 anonim ***** válasza:
0%
16 A Pásztorlási nap, a már keresztény embereknek... Egyelőre a keresztelésig jussatok el. Van olyan-tudok olyanról-akinek nem sikerült és csak a következőre tudott eljutni, mert már kezdte kapizsgálni, hogy nem olyan egyszerű semmi-mint aminek látszik..
2023. ápr. 22. 00:21
 19/68 anonim ***** válasza:
88%
#7 ,,Hulljanak azok az 5, 10 és 20 ezresek!" Ez konkrétan így hangzott el az egyik összejövetelükön 7-8 éve egy fél órás felvezető után. Akkor sarkon fordultam és elköszöntem az engem meghívó ismerőstől.
2023. ápr. 22. 03:06
 20/68 A kérdező kommentje:
#18. Köszi. Nem hiszem, hogy a maira el tudunk jutni. Azt lehet tudni, hogy mikor lesz a következő?
2023. ápr. 22. 04:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!