Hogyan lehet a Hit Gyülekezete tagja lenni?
#8. Csak most láttam a hozzászólásodat. Nem vagyok bp-i, de ha sikerül elmenni, előtte kérdezek még. Milyen ruhában menjünk? Láttam pár videót a gyerekek bemerítéséről. Azt a fehér köpenyszerű ruhát ott adják vagy felnőtteknek saját fehér színű ruhában kell menni?
És előtte nem kell járni hittanra? Ha még sosem voltunk ott azelőtt, akkor is bemerítenek?
13 Gyereket csak akkor vigyél ha saját szabad akaratából képes, és tud megtérni. Vigyázz, mert semmit nem jelent ha csak ráerőlteted, és rámondod.
Isten a szíveket vizsgálja. A gyermekedét is. Ez nem egy katolikus porhintés. Itt valóság van és a gyereknek teszel rosszat, ha a te akaratodat erőlteted rá. Ha 12 éven aluli, úgyis ti számítotok-mert az alapján veszi Isten. Én a helyedben totálisan megvárnám, hogy a gyerek maga jelezze, hogy akarja.
Igen, a bemerítkezéshez majd ők adnak. Ti fürdőruhát vigyetek.
A szövetségtörésről már beszéltem. Még egyszer írom: ez nem játék..nem annyi, hogy bemész..halleluja, és másnap csinálod ugyan azt.. ez más.
Köszi.
Ez mit jelent?
"Örömmel értesítünk, hogy 2023.04.22 szombaton 10 órától psztorlási nap"
A psztorlási mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!