Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehet a Hit Gyülekezete...

Hogyan lehet a Hit Gyülekezete tagja lenni?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 21. 17:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
11%

40-es

Ez neked szól, csak kizárólag neked:

Rm 2,5

De te a te keménységed és meg nem tért szíved szerint gyűjtesz magadnak haragot a haragnak és az Isten igaz ítélete kijelentésének napjára.

2023. ápr. 23. 08:46
 42/68 anonim ***** válasza:
56%

Ne haragudj, de kettőnknk közül én voltam az, aki érdemi módon segített a Kérdezőnek. Te írtál vagy tíz kisregényt, de az eszedbe se jutott, hogy a helyi gyülekezetek címét belinkeld neki. Pedig világosan megírta, hogy nem pesti.

Lehet, hogy kemény a szívem, de lagalább képes vagyok egy kérdésre röviden és lényegretörően válaszolni.

2023. ápr. 23. 08:54
 43/68 anonim ***** válasza:
42%

42 Ez is csak neked szól:

Zsid 12,5

És elfeledkeztetek-é az intésről, a mely néktek mint fiaknak szól: Fiam, ne vesd meg az Úrnak fenyítését, se meg ne lankadj, ha ő dorgál téged;

2023. ápr. 23. 08:57
 44/68 anonim ***** válasza:
91%

Hogy jön ide az Úr fenyítése? Engem nem fenyít senki, kösz, az Úrban meg rég nem hiszek.

De küldj még nyugodtan pár bibliai idézetet, hátha mindent megbánok, összecsinálom magam, és ezentúl az összes pénzemet oda fogom lapátolni.

2023. ápr. 23. 09:23
 45/68 anonim ***** válasza:
83%
Van még ott olyan felszólítás hogy Izraelnek gyűjtsentek pénzt a fizetésed 10 százalékát?
2023. ápr. 23. 09:30
 46/68 A kérdező kommentje:

Az információkat mindenkinek köszönöm.

Akkor Németh Sándor nem szokott ott lenni? Igen, miatta is akartam odamenni.

Beteg? Vagy miért nem szokott ott lenni?

2023. ápr. 23. 09:32
 47/68 anonim ***** válasza:
76%

Azért nem szokott ott lenni, mert már rég nem vegyül a hívekkel. Élőben a pesti alkalmakon láthatod, de egyrészt ez is lutri, vagy ő tartja vagy nem, másrészt meg beszélni akkor sem lehet vele. Szigorúan őrzik. Én kb.10 évig jártam oda, soha nem szóltam hozzá egy szót sem. Sőt, egy nyári táborban is voltam, amit ő tartott, de akkor is csak a színpadról láttam, élőben nem. Nem vegyült.

Tizedet kell fizetni, igen. Hites barátunk mindjárt megírja, hogy "dehát nem kötelező", úgyhogy megelőzöm: technikailag valóban nem kötelező. Nem vonják le a számládról, és nem vezetnek róla nyilvántartást. Soha senki nem fogja megtudni, ha nem fizeted. Viszont nagyon-nagyon erős a nyomás, mindig elmondják, hogy "az Úr lát", és "az Urat lopod meg", ha nem fizetsz.

2023. ápr. 23. 09:40
 48/68 anonim ***** válasza:
100%
Az Úr nem egyenlő Izraelel.
2023. ápr. 23. 09:44
 49/68 anonim ***** válasza:
56%
Olyat soha nem hallottam, hogy Izraelnek gyűjtöttek volna.
2023. ápr. 23. 09:48
 50/68 anonim ***** válasza:
88%
Én igen, amikor még Kis János Szdsz-es politikus odajárt. Nekem tátva maradt a szám..hogy mi? Mi van?
2023. ápr. 23. 10:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!