Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért apakomplexusos a legtöbb...

Miért apakomplexusos a legtöbb keresztény?

Figyelt kérdés

Az apjuknak tekintik Istent, van aki úgy is hívja, hogy Apa, Apuka, stb. függetlenül attól, milyen apjuk van, nők és férfiak vegyesen.

Megfigyeléseim szerint jobban is érzik magukat idősebb férfiak társaságában.

Idősebb nők társaságát elfogadják, de velük szemben tartózkodóbbak.

2023. ápr. 20. 22:38
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

"Megfigyeléseim szerint jobban is érzik magukat idősebb férfiak társaságában"

Hány emberen végezted ezt a felmérést? :O Ajánlom figyelmedbe, hogy egy 2 milliárd fős csoportról beszélsz, szóval az ilyen általánosító kijelentésekből vegyél vissza.

2023. ápr. 22. 14:12
 12/17 anonim válasza:
77%
Ki mondott neked ekkora butaságot, kerdezo? Aki viszont bant minket keresztenyeket, befejezheti, vagy irjon privatot es majd eloben lerendezzuk. F
2023. júl. 16. 19:20
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
#12 mit akarsz csinálni?
2023. júl. 16. 19:29
 14/17 A kérdező kommentje:

Nyugalom, én is keresztény vagyok, bár nem vagyok apakomplexusos. Nem bántásként írtam ki, érdekelt más is így látja e.

De fogalmam sem volt arról, hogy a legtöbb keresztény ilyen erőszakos. Élőben mit fogsz tenni #12?

2023. júl. 18. 13:18
 15/17 anonim ***** válasza:

"De fogalmam sem volt arról, hogy a legtöbb keresztény ilyen erőszakos."

Miről beszélsz már megint, hogy "a legtöbb keresztény"? Egy maréknyi se gyűlt még itt össze. :DD

2023. júl. 18. 14:11
 16/17 IstenGyermeke1 ***** válasza:

Ha te is az Úr Jézus követői közé tartozol, miért írtad ki a kérdést? Nincs elég ember a plébániádon/gyülekezetedben? Miért beszélsz rólunk T/3 személyben ha te is közénk tartozol?

Ezek alapján a következtetésem a következő: kamuzol.

2023. júl. 21. 12:21
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"Istent, van aki úgy is hívja, hogy Apa, Apuka, stb."

Egyet mutass...

2023. júl. 21. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!