Ezoterikus kereszténység. Mi ez a vallás pontosan?
Figyelt kérdés
Mennyi köze van az igazi kereszténységhez?2023. ápr. 18. 12:23
41/50 anonim válasza:
#39 Kíváncsi lennék az indokaidra is, hogy miért gondolod így. Nem vagyok fanatikus és szívesen meghallgatom a te véleményedet is, ebben a témában is, ugyanúgy, mint másban. Köszi :)
(36-os)
42/50 anonim válasza:
38-as: egyébként magam is ezt tapasztaltam, ezért is keserítettek el a tegnapi válaszok, mert eddig én úgy hittem, hogy tudtam, bár nem vagyok tökéletes, de törekszem és bízom és nem tetszenek a vallási fanatikusok, mert az erőszakosság és a kétségbeejtés szerintem a sántán eszközei, hogy elválasszák az embert az igaz Istentől.
43/50 anonim válasza:
#40 Római katolikus vagyok, és egy katolikus pap a lelki vezetőm. Nagyon nagyra tartom őt és az életútját. Sokáig egy perui faluban volt missziós pap, és rengeteget tett az ottaniakért, ami nyilván nem csak a prédikálásból állt :)
(38-as)
44/50 anonim válasza:
43-as: én is római katolikus vagyok, írd már meg nekem priviben, hogy ki az a fickó, mert nekem a gugli csak Finta Lajos nevet adott ki, ő az?! :)
45/50 anonim válasza:
#42 Senki nem lehet tökéletes :) szóval ne add fel. A szándék a fontos. A hozzászólásod további részével maximálisan egyetértek.
46/50 anonim válasza:
#44 Igen, ő az. Kiírom itt simán, mert nem hiszem, hogy titkolnom kellene :) Ettől függetlenül nagyon szívesen beszélgetek veled privátban is, ha van kedved :)
47/50 anonim válasza:
46-os: vigyázz, mert szavadon foglak, aztán elárasztalak a kérdéseimmel!!:)
49/50 anonim válasza:
#47 Szeretem a kérdéseket, mert még több kérdést vetnek fel :)
50/50 anonim válasza:
Nos, belehallgattam ebbe a Georgiszba, de baromi hosszúra elnyújtja, valaki összefoglalná az előadásainak lényegét?
Vagy van hivatalos oldala zanzásított tanításokkal?
Egyáltalán ki ez a fickó, valami görög pap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!