Ezoterikus kereszténység. Mi ez a vallás pontosan?
18 "Mit jelent az, hogy meginti, hogy inti meg?"
Még egy szamáron keresztül is megtud inteni Isten ha akar valakit.
Ha figyelmesebb vagy, de ezek szerint te még nem figyeltél fel olyan apró dolgokra amikből rendre lehet tudni, higy ez nem evilági beszéd.
Mesélek: Már betöltöttük a Szövetségkötést Istennel, én vezettem, a gyerekek hátul ültek, a férjemmel meg volt egy szóváltásunk-nem volt hangos, nem volt trágár, de éle volt. A 3-ból 2 gyerek aludt-az első 4,5-5 éves volt, és az alábbiakat mondta: Ne adjatok teret a viszály szellemének, őrizzétek meg a békességet.
Akkoriban még nem ismertük a démonólógiát,. csak nagyon kezdő ismereteink voltak, a szellemi tevékenységeket meg nem előttük tettük.
Szerinted? És millió ilyen volt már.
Amikor valakitől azt hallod, hogy "ne tedd" akkor légy óvatos, és válj éberré. Mert sosem tudhatod te mint világi, hogy milyen Szellemből szólnak hozzád. Akik keresztények azonnal tudják, mert segíti őket a Szellemek megítélésének az ajándéka.
20: de ha Isten mindent lát, mindent tud, akkor miért kell egy közvetítő?
És mi van akkor, ha egy pedofil pap a közvetítő?
Honnan tudható, hogy ki az igaz ember?
Szerintem nincs bűntelen ember ebben a mai világban.
"Azoknak akik szövetségben állnak a Mindenható Istennel és megvannak szentelve. "
Itt a keresztelkedésre vagy mire gondoltál, hogy vannak/lehetnek megszentelve?
"Mert lázadt és sátánhoz fordult"
De hát egy angyalkártya már lázadásnak minősül? és ha nem tudta?
23
de ha Isten mindent lát, mindent tud, akkor miért kell egy közvetítő?
Mert a bűn elválaszt Istentől és falat képez.
És mi van akkor, ha egy pedofil pap a közvetítő?
Isten kente fel pappá azt az embert? pap egyáltalán? vagy csak elvégzett egy teológiai iskolát, és a világi emberek rituáéja alapján annak mondja a pogány, Istent nem ismerő emberek.
Ha pap lenne, aki fel van kenve Isten Szent Szelleme által, akkor berontana a templomba, ahogy egykor Jézus tette, és az összes szobrot, kegytárgyat, ostyát és egyebeket kidobná, és felgyújtaná.
De nem ezt teszi, hanem leborul és hajlong a szobrok előtt, és tárgyaknak, erekjéknek, emberi kezek által készült tárgyaknak tulajdonit Isteni erőt.
Azaz bálványimádó.
Honnan tudható, hogy ki az igaz ember?
Aki a Mindenható Isten által elvan választva, meg van szentelve és a Mindenható Isten kinyilvánította, hogy elfogadta a Szövetségkötést.
Kivülről mindegyikünk egyforma-de a Szent Lélek tesz bizonyságot, nem amikor a világi akarja "jel" adásra, hanem akkor amikor Ő úgy akarja, hogy az adott ember szolgáljon a másik ember felé. Ez akár egy villamoson is, egy parkba is, és bárhol megtörténhet. Te sem mondhatod el, hogy nem találkoztál már megszentelt emberrel. Mert találkoztál, és nem csak 1-el.
Szerintem nincs bűntelen ember ebben a mai világban.
Nincs is. Senki, még a csecsemőkről sem lehet ezt elmondani Ádám és Éva miatt.
"Azoknak akik szövetségben állnak a Mindenható Istennel és megvannak szentelve. "
Itt a keresztelkedésre vagy mire gondoltál, hogy vannak/lehetnek megszentelve?
Jn 3,5
Felele Jézus: Bizony, bizony mondom néked: Ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet be az Isten országába.
"Mert lázadt és sátánhoz fordult"
De hát egy angyalkártya már lázadásnak minősül? és ha nem tudta?
Az angyalkártya ugyan azt a szellemiséget képviseli mint a cigány kártya, a Le Normand, a Tarot-egy szellem egykutya..az eredője sátán, és a bukott angyalok. Ahogy az ezoteriát is a bukott angyalok hozták a földre az ember lányainak.
24 Ahogy az Ige írja a Bibliában, ki lettem szolgáltatva..
Isten Igéje a Biblia mindenegyes pontja, betűje, veszzője-és mindene Igaz.
Ezt jó ha forgatod az elmédben és kezdesz megbarátkozni a gondolattal, mert már nem sok idő és magad is tapasztalod. Vagy így, vagy úgy de tapasztalod.
megszentelt ember..
Mik egy megszentelt ember ismérvei, külső-belső ismertetőjegyei?
Honnan tudhatjuk, hogy megszentelt emberrel találkoztunk?
"belép a jósdába, ahol megnyitják a szellemi ajtóit, még kap is mikor elhagyja és ha 1 bent van, jön a többi is."
Mármint mit kap, mi jön be?
*Mármint mit kap, mi jön be?
Hát ez az.. Tudod egyelőre csak annyit mondok: nem véletlenül int az Ige.
A többire: mindig mindennek rendelt ideje van, légy figyelmes, és észre fogod venni. Ne én mondjam meg neked, hogy mi alapján, hanem a Szent Lélek fogja megmutatni neked. Mivel a Mindenható Isten mindig személyes közösséget akar minden vele szövetségben állóval. Fel fogod ismerni, csak idő lesz mire önmagadtól rájösz. Keresd az ajándékokat, figyelj a beszédre és a gyümölcsökre.
Elégedj meg ennyivel. Nekem is ezt mondták annak idején, milyen jól tették, mert a saját személyes tapasztalat sosem olyan mint amikor valaki beszél róla.
Annyyira a végén vagyunk már, hogy lassan vaknak kell lenned, hogy ne vegyed észre, ahogy a világ válik ketté és egyre jobban láthatóvá válik az Igaz a hamistól.
Ismerd fel az okkultizmust és a veszélyeit! Ebben benne van minden.
Ha lesz még kérdésed állok rendelkezésedre. Én ezzel kezdeném a helyedben. Utána venném a másik linket amit korábban linkeltem az előző hozzászólásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!