Jehova tanúinál a szexualitás is más mint a világiaknál?
Szia
Ami a hálószobában történik, az két ember magánügye. Senkire sem tartozik, így erre a rovatra sem.
Viszont amit a Biblia ír erről a témáról, az egyformán vonatkozik mindenkire, aki kereszténynek vallja magát: "A férj adja meg a feleségének, ami megilleti őt, és a feleség is a férjének. A feleségnek nincs hatalma a saját teste fölött, hanem a férjének van, és a férjnek sincs hatalma a saját teste fölött, hanem a feleségének van. Ne fosszátok meg a másikat attól, ami megilleti, csak ha közösen úgy döntötök, hogy egy ideig így tesztek, hogy időt szentelhessetek az imának. Aztán újra legyetek együtt, hogy Sátán ne kísértsen benneteket folyton az önfegyelmetek hiánya miatt. Ezt azonban lehetőségként mondom, nem parancsként." 1Korintusz 7:3-6
Nem értem, miért gondolod, hogy a Biblia tanítása, tanácsa csak Jehova tanúinak íródott?
2- es hidd el több embernek nem undorító mint akinek nem az.
Neked aztán kimagasló szexuális életed lehet.:)
2- es hidd el több embernek nem undorító mint akinek az.
Neked aztán kimagasló szexuális életed lehet.:)
Így helyes bocs az előbb elírtam.
ma 17:36
"A férj adja meg a feleségének, ami megilleti őt, és a feleség is a férjének."
fogadni mertem volna rá hogy ezt a biblia verset fogod idézni ezzel kapcsolatban,de ez elég tág fogalom hogy mi jár a férfinek és mi jár a nőnek..
Azok, akik ilyet csinálnak, mind agymosott, manipulált ostoba emberek. Ha nem létezne a média, akkor nem is lenne így, ebben biztos vagyok. Nagyon is kimagasló a szexuális életem, van párom és ő is undorító dolognak tartja a szopást, a seggnyalást meg pláne, mondjuk az összes eddigi nőm undorítónak találta, szerencsémre. 🙂
Te egy fadobozban nevelkedtél az összes eddigi csajoddal szerintem.
No de a te dolgod, fogalmad nincs arról mi az a szex, a nejed pedig bocs, hogy ezt írom de valószínűleg egy frigid fap.na lehet.
Szép estét.
Persze ez az én véleményem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!