Isten dijazza Elon Musk kijelentését, miszerint mindenkit börtönbe kéne zárnia aki segédkezik a kiskorúak nemi átalakító műtétében?
"2020 elején 35 pszichológus mondott fel a londoni Tavistock és Portman NHS Alapítvány genderklinikáján, mert
a szakemberek nem értettek egyet azzal, hogy már hároméves gyerekeknek is adtak pubertásgátló gyógyszereket, valamint nemi kereszteződésű hormonokat, amelyek egész életen át hatással lehetnek rájuk.
„Attól tartunk, hogy a gyerekek többségét nem megfelelően diagnosztizálták, és ezért félrekezelik őket" – nyilatkozták a távozó pszichológusok"
amugy remek ez az origo cikk
"a szakemberek nem értettek egyet azzal, hogy már hároméves gyerekeknek is adtak pubertásgátló gyógyszereket"
ertem hogy egyre korabban kezdenek kamaszodni, de azert csak nem ennyire fiatalon lol
az is tok jo hogy a forrasok a 888.hu-ra, ott meg a daily mailre mutatnak, mintha azok megbizhatoak lennenek
#9 Kérdező
"Amúgy a google a barátunk. Írd be hogy kiskorúak átoperálása és már dobta is a cikket, hogy a németeknél lehetséges."
Nos, én rákerestem, ez az első találat:
Szerintem nem ártana elolvasnod az egészet, de mivel tudom, hogy úgysem teszed meg, ezért bemásolom a kérdésedre vonatkozó részt:
"5. Szeretné bárki is levinni ezt a korhatárt?
A jelentős LMBT+ szervezetek elmúlt években tett nyilatkozataiban, dokumentumaiban nem találtunk olyan követelést, amely tételesen a nemátalakító kezelések elérhetőségét kérte volna kiskorúaknak. Az Amnesty International vezetője nemrég elmondta: „Abban soha fel sem merült vita, hogy ezt gyermekek számára elérhetővé kéne tenni. Ma Magyarországon tudomásom szerint nincs olyan szervezet, amely népszerűsítene egy nemátalakító kezelést.” Az ellenzéki pártok közül a Momentum tett közzé nem sokkal ezelőtt LMBT+ programot. Ebben szerepel a jogi nemváltás lehetőségének visszaállítása, ahogy orvosi szakképzések indítása is, nemi átalakító kezelés kiskorúak számára azonban nem szerepel."
#9 Kérdező
"minden keresztény ember úgy gondolja, hogy aberáció a gyerekek átoperálása és aki ezt védi az is abberált."
Hazudtál, és nagyon könnyű volt téged nyakon csípni:
Amúgy a google a barátunk, egy halom egyházat találsz, ahol nemcsak hogy nem gyűlölködnek a transznemű emberek ellen, hanem aktívan segítik őket, pénzzel is.
"kiskorúak átoperálása és már dobta is a cikket, hogy a németeknél lehetséges"
A tájékozatlanságod okozza a zavart. Ugyanis S_E_N_K_I nem támogatja, a törvények sem, hogy korlátok nélkül operálgassanak át gyerekeket. Minden esetben orvosok végzik a kezeléseket, szükség esetén műtéti beavatkozásokat, szakértő orvosok (általában pszichológus és pszichiáter) véleménye alapján.
"Korrektség? És kivel szemben akarsz korrekt lenni? Gondolom a liberalizmussal szemben."
Nincs olyan, hogy valamivel szemben vagy korrekt. Korrektnek lenni azt jelenti, hogy nem másítod meg a valóságot úgy, hogy az a te narratívádhoz illeszkedjen.
"hogy a tényeket semmibevéve mondod azt h nincs is átoperáció?"
Nem az a kérdés, hogy léteznek-e kiskorúakat érintő operációk. Hanem hogy ezek mit takarnak. És hogy az orvosok kérték-e ezeket a kezeléseket, orvosilag igazolható alapokon nyugvó diagnózisok alapján. Vagy egy kuruzsló sutyiban végezte el a beavatkozásokat. És meglepő módon ez utóbbiról nem tudunk.
#11 Szexlapokat elvből nem nyitok meg. Ha van az írásnak szerzője és van benne valami tartalmas részlet, kérlek oszd meg velünk, különben nem érdekel.
"2020 elején 35 pszichológus mondott fel a londoni Tavistock és Portman NHS Alapítvány genderklinikáján, mert a szakemberek nem értettek egyet azzal, hogy már hároméves gyerekeknek is adtak pubertásgátló gyógyszereket, valamint nemi kereszteződésű hormonokat, amelyek egész életen át hatással lehetnek rájuk."
Nem tudom, milyen forrásból szedted ezt, de nyilvánvalóan ökörség. Ugyanis egy 3 éves gyerek esetében értelmetlen pubertásgátló gyógyszert adni. Benne van a nevében, szerintem te is értheted: a pubertáskor hormonjait hivatott fékezni. Egy 3 éves gyerek esetében nem beszélhetünk pubertásról.
"Attól tartunk, hogy a gyerekek többségét nem megfelelően diagnosztizálták, és ezért félrekezelik őket" – nyilatkozták a távozó pszichológusok"
Rákerestem, honnan szedted a hazugságszagú meséd. Az a tipikus, amikor félrefordítás miatt nem érti a magyar "hírszerző" mi is történt. Majd oszd meg velünk, kérlek, ha fontos számodra az igazság.
Annyit mindenesetre találtam, ami arról számol be, hogy az egészségügyi intézményben hatalmas várólisták vannak, és hogy nincsen elég kompetens szakemberük. Ennek viszont pontosan ellentétes a jelentése ahhoz képest, mint amit írtál. Viszont magyarázná, miért mondhattak fel a megmaradt kompetens orvosi csapatból sokan. [link]
"Még gyogyszereket is adnak a 3évesnek"
Úristen! Mesélj, milyen gyógyszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!