Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Valaki áldatott már meg...

Valaki áldatott már meg pappal rózsafüzért ?

Figyelt kérdés
valaki áldatott már meg pappal rózsafüzért? Ha igen hol kell ? Misén ? Vagy a plébános úr irodájához vigyem mise után ? Köszönöm, azok akik nem ezzel kapcsolatba kommentelnek legyszives mellőzzetek
2023. ápr. 10. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Harmadik kérdésed a témában, de még mindig nem sikerült megtalálnod a vallás kategóriát.

Tudod, azért vannak a kategóriák, hogy a kérdésedet a témában járatosak találják meg. Ha nem vagy hajlandó a kérdést a megfelelő kategóriába kiírni, viseld a következményeit.

2023. ápr. 10. 17:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Harmadik kérdésed a témában"

Hoszonharmadik... a többiről szerencsésen lemaradtál.

Nem tudom hányszor kell még elmondanunk kedves kérdező, hogy igen, lehet venni rózsafűzért és igen, meg lehet - sőt illik/kell - áldani.

Misére is elvieted, előtte/utána bemész a sekrestyébe és megkéred a papbácsit, hogy áldja meg. 2 perc az egész, elmondja az erre szolgáló szöveged (a szertartáskönyvben benne van a megfelelő szöveg), meghinti szenteltvízzel (amit szintén úgy készítenek, hogy megáldják, megszentelik) és kész, van egy megáldott rózsafűzéred! (lehet többszáz is, nincs felső határ!) Nem csak rózsafűzért, kb bármit megáldadhatsz ha úgy neked jobb. Kerékpárt, autót, vésőgépet, mikrosütőt, akármit. 20 évig ministráltam, sok ilyen szertartáson vettem részt, úgyhogy kérlek hidd már el amit írok. Vegyél egy olvasót és áldasd meg!

2023. ápr. 10. 18:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😂 többször nem írom ki bocsánat
2023. ápr. 10. 18:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy ezeket a régi kérdéseket nem lehet torolni?
2023. ápr. 10. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Írsz a modiknak és törlik.

De legalább találd már meg ennyi idő után a vallás kategóriát! :D

2023. ápr. 10. 18:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Dehát nem találom a vallás kategóriát ☹️ Kik a modik segíts már ennyibe hat nem tudom hogy működik csak úgy láttam hogy mások kérdeznek és enis kérdeztem
2023. ápr. 10. 18:50
 7/8 anonim ***** válasza:
kultura es kozosseg ---> vallas
2023. ápr. 10. 20:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi változtatni fogok
2023. ápr. 10. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!