Üdv a rózsafüzért meg kell szenteltetni pappal?
Figyelt kérdés
Van egy rozsafuzerem pár napja rendeltem, az lenne a kérdésem hogy meg kell e szenteltetni egy pappal? Mielőtt valaki írná igen én szeretném hogy megszentelje, valaki szenteltetett már rózsafüzért ha igen legyszi adjatok tanácsot2023. ápr. 7. 11:59
1/6 anonim válasza:
Nem kell, de ha szeretnéd, megszentelteted.
2/6 anonim válasza:
Nyugodtan megszenteltetetetetheted, attól még ugyanaz a kínában fröccsöntött műanyag bóvli marad, mint anélkül.
3/6 A kérdező kommentje:
A kettes válaszadonak
Kedves, Olaszországból van!
Nem műanyag senem bóvli
Ha Kínából lett volna akkor is szent tárgy! Nem beszélünk így semmiről se tárgyról se emberről, az első sor írásodat köszönöm
2023. ápr. 7. 13:43
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy Olaszországban vetted, de hogy Kínában fröccsöntik egy dzsunkán az szinte biztos. Ahogy az is valószínű, hogy műanyag.
Az meg hogy szent tárgy... nekem a zsebkésem a szent tárgy, de felőlem úgy beszélsz róla, ahogy akarsz. Attól annak a tárgynak semmilyen tulajdonsága nem változik.
Ezen felül te is nyugodtan hihetsz bármilyen babonában, szíved joga - de ha ezt nyilvánosságra hozod, akkor viseld a következményeit is, például hogy kinevetnek.
6/6 Prókátor válasza:
Nem árt, de nem muszáj. De személyesebbnek érezheted ha megteszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!