Az egyik legjobb barátontól 150ezret csaltak ki reinkarnációs utaztatásra azzal a címszóval, hogy megkell utaznia miért nem szeretne gyereket. Ezeket a csalókat nem kéne már valahogy szankcionálni? Szerintem kimeríti a csalás fogalmát.
NEM. Ha a barátod annyira ostoba, hogy ilyesmiért fizet bárkinek is, az a saját hülyesége, senki nem kényszetítette arra, hogy elhigyjen olyasmiket mint reinkarnáció, meg hasonlók.
Aki hülye, az fizessen. Értelmes embert garantáltan nem beszélnek rá ilyenre, mert az nem hiszi el ezeket.
A spirituális fejlődése része, ahogy mindegyikőtöké, hogy annak mélységes igazságában megértsétek, sose kell fizetni ilyenért. Aki pénzt kér, már minőségtelen. Mi, akik a ti szemetekben képességekkel eendelkezünk, örömmel szolgálunk titeket, mert a szemünkben a szeretett testvéreink vagytok, akiknek jót akarunk, ahogy ember a gyermekének, közeli testvérének, legjobb barátjának.
Most a barátod kapott egy falatot ebből. Ő teremtette magának ezt az utat, hát normális, hogy végig is sétál rajta.
Én egész életemben kb 6500 forintot láttam csak ezekből, és azt is csak kvázi rámkényszerítették, mert egy kis hobbi összegyűlésre elmentem beszélni.
Valamint azt is meg tanulja majd, hogy nincs olyan, hogy bármi kellene. Minden amire szükségünk van, bennünk van most.
Mi a fene az a reinkarnációs utazás? Valami hipnózis, amiben úgymond visszaemlékszik az előző életére? Aki olyan hülye, hogy ezért fizet az megérdemli.
Egy vicc:
- Mit csinálsz itt Móricka?
- Tudja rendőr bácsi alma magot árulok, 20 ezer forint darabja ugyanis módfelett okosít.
- Hát jó én is veszek kettőt, de nem ajánlom, hogy becsapj!
A rendőr megeszi.
- Móricka te becsaptál, ennyi pénzért több kiló almát is vehettem volna.
- Látja rendőr bácsi! Már is hatott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!