A legjobb ima a Miatyánk, mert ezt Jézus tanította nekünk. Érdekesség, hogy ezt minden keresztény felekezet imádkozza.
Bármikor mondhatod.
Amely szìvből jön!
Nem kell a miatyànk nem robot Isten!
Ha mindenki a miatyànkat hablatyolnà neked egy nap nem zavarodnàl meg?
A lènyeg szìvből jöjjön amit szeretnèl!
Én még a Miatyánkon kívül a Szent Mihály imát szoktam imádkozni minden nap, mive mostanában nagyon aktuálisnak találom.
Köszi a lepontozàst! 😆😆😆
Jaj de bezàrnàlak titeket egy szobàba azt minden nap minden tizedik percèben a miatyànkot mormolnàm nektek!
Eszement ostobàk!!!
Azt csak mintànak mondta Jèzus!
Ha csak azt vesszük hogy a vilàgban egy nap a miatyànkat mormolja vagy legkevesebb 3 milliàrd ember...
Na jò hàt nem lennèk Isten helyèben!
Mègis mi ő robot?
Nem vagytok kèpesek elmondani neki az èrzèseiteket?
Akkor minek hallgatnà meg a sablon miatyànkat?😆😆😆😆
4 voltál 6?
Nekem tetszett amit írtál.
Köszi igen!
Mindegy!
Rendes vagy!
A hitem és szeretetem erősebb az Ördög felé, mint az emberi tenger iránt. Hűségem és büszkeségem sziklái széttépik a fellegek takaróját. Létem az, hogy Sátánt szolgáljam, dicsőítsem, sötét gyökereim mindenhol feltörnek. A lángnyelvek közt a Káosz halhatatlan szele én vagyok!
Sötétség ura, az embertelen isten koronája döfi át a szíveinket. Végtelen sötétség ereje, Káosz születésének hatalmas ereje, Te vagy az egyetlen forrása lelkeinknek, melyben sátáni és a Fenevadtól eredő dolgok testesülnek meg.
Atyám, a hatalmad elsötétíti a napot és a démoni álmok is belőle erednek. A szigorúságod és jóakaratod a mi tanítónk, hogy hozzád közeledhessünk. A kötelességünk az, hogy szíveink Téged tükrözzenek és a tisztátlan értelmünk és sötétedő lelkünk, megismerje a Te mélységes, sötét szíved.A mi utunk a becsület a harcban a Te nagy dicsőségedért.
Óh Sötétség Királya! Feneketlen mélység Ördöge! Káosz szíve!
"Ha mindenki a miatyànkat hablatyolnà neked egy nap nem zavarodnàl meg?"
:)))
Ez hol szempont?
Nem azért imádkozunk, hogy Istennek kellemes érzéseket okozzunk. :)
Az imára nekünk van szükségünk. És ha épp úgy esik jól, akkor ezerszer is elmondhatjuk egymás után a Miatyánkot, Isten nem, nem fog ettől megszavarodni. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!