Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha egy nő nyilvánosan felpofoz...

Ha egy nő nyilvánosan felpofozná a pápát, akkor milyen atrocitásokkal kellene szembenézni neki?

Figyelt kérdés
Eltűnne? Veszélybe kerülne az élete? Meglincselnék a keresztények? Benzinnel locsolnák le?

2023. ápr. 5. 05:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

9# Ezekben a hivatkozásokban biztosan igazad van, de nem maga a keresztény ember az erőszakos, hanem az "irányítóik", a pápák, a püspökök, a bíborosok, stb a "szar arcok", csak itt könnyen hatalomra tudnak jutni a törtető, rossz emberek, mert erősen hierarchikus a felépítés, és hatalmas összelopott ősi vagyon van a Vatikán mögött.

Maga a keresztény ember ettől szerintem nem rossz, csak "engedelmes birka".

A jézusi tanítások, a ne lopj, ne hazudj, tartsd oda a mások arcád, bocsáss meg az ellened vétkezőknek, ne kívánd meg másét..., stb szerintem mind helyes erkölcsi érték lenne, ha a legkisebb szándék is lenne rá, hogy betartsák.

2023. ápr. 5. 10:22
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

"Maga a keresztény ember ettől szerintem nem rossz, csak "engedelmes birka"."

Tévedés. Maga a keresztény ember a rossz. Ha megnézünk olyan statisztikákat mint gyilkosság, nemi erőszak, toronymagasan a keresztény társadalmak a legerőszakosabbak világszerte. Persze a keresztények másra mutogatnak, behazudják hogy a muszlimok erőszakosak, de a statisztikákból kiderül az igazság.

2023. ápr. 5. 10:35
 13/14 A kérdező kommentje:

"Felháborodást keltő, jogtalan, erőszakos cselekedet; kegyetlenség, kül. kegyetlen vérengzés."

A hívők szerinted nem lincselnék meg ezt az embert? Lelocsolnák benzinnel és felgyújtanák, nem?

Jaj bocsi, hirtelen azt hittem, hogy keleten lakunk...

2023. ápr. 5. 17:58
 14/14 KZitus ***** válasza:
100%
Miért éppen nő? Az erőszak minden formája elitélendő, nem csak az Isteni alapelveket figyelembe véve, de az állam törvényét is. Tudsz olyan országot, ahol ez törvényesen megengedett? (ha igen, jobb ha nem mész oda)
2023. ápr. 5. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!