Ha egy nő nyilvánosan felpofozná a pápát, akkor milyen atrocitásokkal kellene szembenézni neki?
9# Ezekben a hivatkozásokban biztosan igazad van, de nem maga a keresztény ember az erőszakos, hanem az "irányítóik", a pápák, a püspökök, a bíborosok, stb a "szar arcok", csak itt könnyen hatalomra tudnak jutni a törtető, rossz emberek, mert erősen hierarchikus a felépítés, és hatalmas összelopott ősi vagyon van a Vatikán mögött.
Maga a keresztény ember ettől szerintem nem rossz, csak "engedelmes birka".
A jézusi tanítások, a ne lopj, ne hazudj, tartsd oda a mások arcád, bocsáss meg az ellened vétkezőknek, ne kívánd meg másét..., stb szerintem mind helyes erkölcsi érték lenne, ha a legkisebb szándék is lenne rá, hogy betartsák.
"Maga a keresztény ember ettől szerintem nem rossz, csak "engedelmes birka"."
Tévedés. Maga a keresztény ember a rossz. Ha megnézünk olyan statisztikákat mint gyilkosság, nemi erőszak, toronymagasan a keresztény társadalmak a legerőszakosabbak világszerte. Persze a keresztények másra mutogatnak, behazudják hogy a muszlimok erőszakosak, de a statisztikákból kiderül az igazság.
"Felháborodást keltő, jogtalan, erőszakos cselekedet; kegyetlenség, kül. kegyetlen vérengzés."
A hívők szerinted nem lincselnék meg ezt az embert? Lelocsolnák benzinnel és felgyújtanák, nem?
Jaj bocsi, hirtelen azt hittem, hogy keleten lakunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!