Szerintetek mitől függ, hogy egy meleg fiút érnek-e atrocitások, vagy békén hagyják a többiek?
Szia!
(Előre elnézést kérek a fogalmazásért, már készültem becsapódni az ágyba, de előtte még mindenképp szerettem volna írni pár sort.)
Igazából ez egy érdekes (és kiszámíthatatlan) dolog. Vannak emberek, akiken már olyannyira látszik, hogy hozzájuk sem mernek szólni a homofóbok. A szavuk is elakad :)
Általában azt szokták mondani, azokat "csesztetik" akiken látszik, akiken észrevehető a másság. Lehet valakinek a személyisége is olyan, ami miatt "ugranak rá", nem kell feltétlenül hangra, öltözködésre ilyesmire gondolni.
Másrészről szerintem nem ártana megfontolnod azt a felvetést, miszerint talán nem is emiatt közösítettek ki. Úgy értem sokszor engem is kiközösítettek vagy nem kedvelnek az emberek, bunkón viselkednek velem stb. Ilyenkor én is gondoltam dolgokra, hogy miért lehet ez. Aztán előfordult, hogy besokalltam és rákérdeztem. Érdekes módon sokszor megdöbbentő válaszokat kaptam, olyanokat, amikre nem is gondoltam.
Előfordulhat, hogy esetleg kevés az önbizalmad és azért látod bele minden ezt. Lehet nem is rajtad röhögnek. Másrészről amilyen emberek vannak manapság... Múltkor hallottam, hogy emberek azért nevettek ki egy nőt az utcán mert citromsárga felsője volt. Komolyan azon nevettek, hogy ez meg milyen szín, ilyet nem szoktak hordani, ez nevetséges stb.
Szerintem is igazságtalan és rosszul is esik, de egyetértek az előző válaszolóval. Fogd fel ezt egyfajta "természetes szelekcióként". Szükséged van neked olyan emberre, aki így viselkedik? Bánod, hogy "elvesztetted"? Ne tedd.
Régen én is rosszul éreztem magam emiatt, de ma már szinte örülök neki. Úgy érzem ez az egész folyamat nekem dolgozik. Legalább hamar kiderül ki milyen ember és nem kell időt pazarolnom rá. Ráadásul ilyen ostoba emberek társaságára igazán nincs szükségem. Ahogyan neked sincs. ;)
Az öltözék ill a hajviselete/alakja ami irritáló lehet egy másik embernek.
Én nem vagyok meleg még is látom hogy megbámulnak, 35 vok de 25-nek nézek ki, basketball sapka és a hajam hátra van foncsikba téve a sapkán keresztül véve/húzva, van úgy hogy hófehér nadrágba járok mikor nagyon meleg az idő, felül meg mikor milyen poló az ami rajtam van (piros, sárga, zöld) de nem bántanak, köszönnek ha ismernek, hozzáteszem az arcom és nézésem simán férfias.
Hmmm, na mindegy, én ennyivel tudtam segíteni, lehet vmi van a viselkedésedbe ami azonnal kiüt rajtad ezek a beszéd és mozdulataid.
Őszintén szólva a nőies fiúk engem is irritálnak. Semmi bajom a melegekkel, nincs velük kapcsolatban semmilyen előítéletem vagy kifogásom. Úgy gondolom, hogy mindenkinek magánügye, hogy mit és kivel csinál az ágyban, de valahogy ellenérzést vált ki belőlem, ha egy fiú affektál, festi magát, nőiesek a mozdulatai, beszédhordozása.
Számomra egy férfi legyen férfias (nem bunkó!) és legyen tisztában a nemi identitásával.
Megjegyzem az is zavar, ha egy nő/lány nagyon fiúsan öltözik és viselkedik. Nekem ez is visszataszító.
szerintem az latszik rajtad, es ezt a tobbi hozzaszolasodbol is kiolvasom, nagyon felsz a teged ero negativ reakcioktol. Ez szerinem, marmint a lathato felelem, vonzza az agressziv emberek agressziojat...
Nezd meg, hogy a masik ismerosod milyen, hogy all sajat melegsegehez, szerinem azt fogod latni, hogy bekeben el magaval, es nem tart attol, hogy emiatt atrocitas erheti. Az idonkent ot ert tamadasok (ilyenek biztosan vannak) emiatt valoszinuleg leperegnek rola, nem serul altaluk. Errol vegyel mintat. Nem biztos, hogy ez a megfelelo valasz, de lehet...
01:30-as vagyok
Érdekes, mert manapság rengeteg önbizalom hiányos hetero srác van. Eszembe nem jutna, hogy ez csak a melegekre jellemző. Nem tudom, miért gondolják ezt egyes emberek.
Másrészről ne felejtsd el, hogy azoknak akik esetleg "cseszegetnek" nekik aztán tényleg semmi önbizalmuk nincs, legalábbis nagyon nincsenek rendben magukkal. Ugyanis kiegyensúlyozott ember nem így viselkedik. Aki rendben van magával az nem bánt másokat.
Azt viszont, hogy miért írnak le vagy nevetnek ki az emberek rögtön miután megláttak komolyan nem tudom... ez olyan logikátlan és buta dolog.
Igazából szerintem ezzel nem érdemes foglalkozni. Egyre többször fogsz olyan helyzetbe kerülni, amikor az ilyesmin túl kell lépni. Úgy értem lesznek helyzetek, amikor olyan emberrel kell "együttműködnöd" akinek nem vagy szimpatikus és kb. rögtön elítél, amikor meglát. Nekem pl. az orvosommal alakult ki ilyen helyzet a múltkor. Az első pillanattól éreztette velem, hogy nem vagyok neki szimpatikus (nem tudom, miért). De mivel beteg voltam nem tehettem meg, hogy lelépek (vagy esetleg elmegyek máshoz). De olyan is volt már, hogy a futárnál éreztem ezt, de persze a csomagot nyilván át kellett vennem... de bármikor előfordulhat hasonló helyzet. Engem is zavar, de ezt egyszerűen - már elnézést a kifejezésért - le kell szarni. Felesleges azzal kínozni magad, hogy ezen gondolkozol, vajon miért viselkedhetnek így. Intelligens ember akkor is normálisan viselkedik és bánik másokkal, ha azok esetleg nem szimpatikusak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!