Ketesztényként mit tesztek ha valaki manipulàl titeket?
Figyelt kérdés
Ugy gondolom helyenvalo ilyenkor eltavolodni sajat lelki bekenk erdekeben.2023. márc. 24. 18:55
1/6 anonim válasza:
Felhívom a figyelmét, hogy ne tegye.
2/6 anonim válasza:
Az egyház nem manipulál?
A politika nem manipulál?
A kereskedelem nem manipulál?
Az oktatás nem manipulál?
...
Hová távolodsz el?
3/6 A kérdező kommentje:
2-es most konkret szemelyre gondoltam
2023. márc. 24. 18:58
4/6 anonim válasza:
Engem senki sem manipulál. Sőt kezdem túl ellenségesnek érezni magamat...
5/6 anonim válasza:
biztos hallottad már hogy élni és élni hagyni. egy ateista nem fog bemenni szónokolni egy templomba hogy Isten márpedig nincs, de egy Keresztény Jehova tanúja mai napig lazán becsenget egy idegenhez erről dumálni mert ezt verik beléjük a kereszténységgel. békén kell hagyni mindenkit a saját elképzelésében. nem biztos hogy manipuláció, csak elmondja hogy ő mit gondol! annyit ér a hited mint bármelyik más világvallás napjainkban
6/6 anonim válasza:
Megyek a problémával Jézushoz, kérek Tőle bölcsességet.
Aztán hagyom, hogy szóljon rajtam keresztül az illetőnek.
Közben persze az illetőért hálát adok és áldom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!