Római katolikusnak kereszteltek, de szeretnék újra pogány lenni! Hogyan tudnék megszabadulni ettől a vallástól?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, kérlek, segítsetek! egyrészt keresztapám miatt (anyám testvére) és kiskoromtól gyűlöl engem,mert jó tanuló voltam, később az utcára kitett, állandóan kritizál, és rám fogja, hogy miattam halt meg a volt párom!:S Egyszer rosszul lettem, és nem hívott hozzám orvost, hanem akkor is kritizált, hogy én nem beszéltem vele normálisan, komolyan majdnem elpatkoltam, ő meg elvárta volna, hogy vele foglalkozzak, pedig akkor neki kellet volna legalább a háziorvost kihívni... Meg elmond mindenféle szemétnek, sátánistának le k-betűsöz unokatesómmal együtt, pedig se k.rva se sátánista nem vagyok... A lánya életét ráadásul én mentettem meg, mert kimentettem a hullámfürdőből, ha én nem vagyok, a lánya halott régen, pedig nem is tudok víz alatt úszni! mégis kockára tettem az életem érte, és így köszöni meg. Légyszi segítsetek, hogyan tudnék "kikeresztelkedni"!2010. okt. 7. 12:49
21/21 anonim válasza:
Excomunicatio vobis kiátkoznak és akkor pogány leszel. De az nem egy jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!