Eddig teljesen melegnek gondoltam magam,imádkoztam és egy idő múlva elkezdtem udorodni a férfiaktól. Voltatok hasonlóan?
Tehát kérdező, neked Isten meghallgatta az imádat és cselekedet de a két kisgyereket hagyta felrobbanni akik anyák napjára akartak képeslapot venni az anyukájuknak? Aztán sorolhatnánk még kiknek nem segített de érted megmozdult?
Szóval Isten babrált a genetikáddal és a hormonháztartásoddal?
Egyébként rengeteg videó van ahol arról számolnak be, hogy milyen mentális betegségeket okozott nekik a vallás, majd a mentálisan beteg emberrel elhitették, hogy meggyógyult. Persze egy komolyabb vizsgálatot már nem ejtettek meg.
Bár esetükben ez már szinte olyan lehet mint a gépnarancsban.
Egyébként Drakula_VAGY_Ahmed-nek teljesen igaza van. Nagyon sok mindent el lehet érni agykontroll technikákkal. Főleg ha nem is tudod, hogy éppen azt alkalmazott mint az ezoterikusoknál. Nagyon jól átverik egyszerű trükkökkel az embereket.
Persze a kérdésed alapján ez inkább csak egy újabb hazugság. Volt már pont ilyen hazug kérdés régebben is. Attól még, hogy sokan szeretnék hinni ez nem lesz sem betegség, sem pedig gyógyítható. Még imával sem.
Kicsit informálódhatnátok még mielőtt mindenfélét összehordtok.
TÉNY, hogy a homoszexualitás nem betegség. Legalább néznél utána, bár ahhoz az kéne, hogy érdekeljen a valóság.
Az, hogy a vallásosság mentális betegség lenne pedig csak egy gyerekes provokáció.
16
Így már korrektebb a válaszod mert kihangsúlyoztad, hogy ez csak a te véleményed és a most leírtakból nem az jön át, legalábbis számomra, hogy minden vallásost annak mentálisan betegnek tartanál.
Egyébként érdekességképpen a homofóbiát okozhatja mentális betegség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!