Egy bizonyos kommentelő használja itt, csak azért látod többször is, mert elég aktívan írogat mindenféle kérdések alá. Megerőszakolták őt vagy ilyesmi, azóta gyűlöl mindent és mindenkit, ami a vallására emlékezteti, főleg Istent, mert szerinte Ő tehet az egészről, és ha hagyta, hogy ilyesmi megtörténjen, abból egyenesen következik, hogy nem csak hogy nem szeret, hanem valójában élvezi, ha szenvednek az emberek. Szerinte.
2023. márc. 9. 21:23
12/19 anonim válasza:
Tévedsz én is többször használtam ezt a kifejezést itt a gyakorin.
2023. márc. 9. 21:35
13/19 anonim válasza:
De máshol is találkoztál már vele?
2023. márc. 9. 21:38
14/19 anonim válasza:
Én apumtól halottam régeben ezt mondta a szomszéd nénire.
2023. márc. 9. 21:55
15/19 anonim válasza:
Ezen megnevezéssel rendezi le a "kihívott vitapartner" azon hatezer éves laposfölddel, kertvégi ufókkal, oltási csipekkel és miegymással erősködő személyeket, akiknek a szintjére nem kíván leereszkedni.
2023. márc. 10. 01:57
16/19 anonim válasza:
"Ezen megnevezéssel rendezi le a "kihívott vitapartner" azon hatezer éves laposfölddel, kertvégi ufókkal, oltási csipekkel és miegymással erősködő személyeket, akiknek a szintjére nem kíván leereszkedni."
Csak az a sajnos, hogy akire gondolok, az azokat is, akikkel pedig valóban értelmesen vitatkozhatna.
2023. márc. 10. 07:28
17/19 anonim válasza:
Amikor valaki a vallás torzulásából fakadó tévhitek miatt lelkileg sérült lesz: kisebbségi komplexus, állandó bűntudat, örök mártíromság, fekete-fehér gondolkodás, előre kész gondolati sémákból képtelen kiszabadulni, állandó ítélkezés, stb. A hit nem feltétlenül kell, hogy ezt jelentse, sokaknak erőt, a világban megtalált helyet, életenergiát ad. Ha valakiből ez hiányzik, görcsösen ragaszkodik a vallásba mint egy mankóba.
2023. márc. 16. 07:38
18/19 anonim válasza:
Csakhogy a "vallás" sokkal tágabban is értelmezhető, nem pusztán egy bizonyos szervezett egyház keretein belül gyakorolt különböző istenhit és szertartások bonyolult szövevénye.
"Ha valaki úgy fogja fel a vallást, mint „bizonyos elvekhez való ragaszkodást; szigorú hűséget vagy lojalitást; lelkiismeretességet; kegyes jóindulatot vagy ragaszkodást”, akkor valamilyen módon a legtöbb ember vallásos, még az ateisták és az agnosztikusok is (The Shorter Oxford English Dictionary)."
Tehát a "valláskárosult" kifejezés bizony a társadalom minden területén előfordul, akár sok politikai ideológia miatt is!
2023. márc. 16. 10:18
19/19 anonim válasza:
Mivel az egyházak nem ismerték meg Istent (Bibliából nem lehet megismerni, szükséges a Szent Szellem kijelentése), ezért az ördög be tudta vinni a tévtanításait az egyházakba. Az Ördög lelke, szelleme = Idegen Szellem aztán elkezdi vezetni a hívőket, a Szent Szellem (Isten szelleme helyett). Sajnos én is áldoztul estem, valláskárosult lettem. Tévtanítások szerint éltem, igyekeztem élni.. bűnközpontú lett az életem és egyre inkább süllyedtem a bűneimbe. Istenhez kiáltottam. Jött a segítség és szabadulás: Kubinyi Karesz (Károly) you tube igehirdetésein keresztül. Jó újra felszabadultan, Isten jelenlétében járni. Ajánlom minden hívönek a “Szeretet tisztább, mint gondolnád” c. könyvet is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!