Szoktatok imádkozni Magyarország Őrangyalához?
Nincs ilyen a bibliában! Mihály arkangyal vagyis főangyal mellett értelemszerűen senki sincs említve ezzel az "ark" előtaggal, csak egyedül Ő. Mihály nem a zsidók nemzeti angyala volt, csak annyiban, mint Istennek Izrael volt a választott népe. Csakhogy ez sem elő sztori már. A kereszténység megjelenésével szintén értelemszerűen nincs olyan hogy választott nemzet.
Tehát az egy hamis vallásos, nem bibliai tévhit, hogy minden országnak megvan a "védőangyala".
Nem kérdező, sehol sincs ilyen a bibliában!
VOLT.
Ma már nincs a földi országok között teokrácia.
Az ókori választott nemzet és az őrangyalos sztori két külön világ.
Azt olvastam, hogy több arkangyal is meg van említve a Bibliában.
Azt is olvastam, hogy minden nemzetnek van őrangyala a Biblia szerint. Azt már nem tudom, hogy hol olvastam. Megpróbálom megkeresni.
Kérdező, a katolikus Biblia nem protestáns Szentírás, egy sor apokrif könyvet tartalmaz!
Innentől kezdve "bizonyítani" a hittestvéreidnek kellene, talán ők elhiszik. Már amelyik... 😃
Jézus a Bölcsesség forrása is..... Őt kérdezd meg.
Vannak védő angyalaink, de angyalokhoz nem kell imádkozni ilyen ügyben.
Az Ígét kell imádkozni, amit a Szent Szellem mutat.
Áldjon az Úr!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!