Hívő rokonom szerint, egy szülő mindig a legjobbat akarja gyerekének. szép lakás, autó, jó munkahely, boldog élet. segíti is a gyereket es szulo aki jo es aki tudja segigeni de azt mondta egy igazi szülőtől a legnagyobb ajándék ha igazgatja erkölcsi útra gyereket. ha a Szeretet Istenehez a Mi Atyankhoz es Fiához az Úr Megváltó Jézus Krisztushoz vezeti a gyerekét. (ez a hívő rokon is megtérítette mindkét gyerekét) mert ő szerintem hiába boldog az ember a földön ha nem bánja meg bűneit, nem tér meg semmir sem ér az elete. mert mindenki meghal. MIT ÉR A EMBERNEK ha egész
világot megnyeri ha lelkében kárt vall,??(halála után pokolba jut) szóval ugy véli a rokon jó ha valaki segíti a gyereket, s boldog földi életet akár neki. de Krisztus nélkül nyomorult mindenki mert ha boldog is egészséges is de ha nem hívő semmit se ér az élete elő halott mert halál után az örök pokol várja a kínok kínja csak az el igazán aki a Jézusban van aki megter mert tudja ha neg is hal él a mennybe örökké. te hogy latod ezt a témát,??
2023. márc. 7. 16:02
1/3 anonim válasza:
A leírásodból azt vettem ki, hogy nem az az elvakult hívő, hanem tisztában van azzal, hogy egy normális szülő anyagilag is felelős a gyerekért, és támogatja az életkezdésben, amennyire tudja. Plusz ugye a nevelés is fontos, mindannyian próbáljuk a saját erkölcsi meggyőződésünk irányába terelgetni a gyerekeinket. Szerintem a vallás hülyeség, de ha ő hívő, akkor nyilván fontos neki az, hogy a gyereke a halál után se szopjon. Amíg nem viszi túlzásba, és nem üti-veri vagy tagadja ki a gyereket csak azért, mert az vasárnaponként nem akar misére járni, addig akár még boldog és stabil családja is lehet.
2023. márc. 7. 16:25
2/3 anonim válasza:
nem térítette meg a gyerekeit, hanem vallásosan nevelte őket! a kettő közt hatalmas különbség van! egyébként meg ez régen teljesen normális volt ez a világ szemlélet! a kereszténység (és a vallások) többnyire 1 fajta társadalmi normát adnak ami szerintem kifejezetten jó "ha rossz leszel elégsz a pokolban" igen de ennek mi a célja? hogy az emberek ne legyenek rosszak, szerintem ezzel az ég világon SEMMI baj nincs!
2023. márc. 7. 16:38
3/3 anonim válasza:
Úgy, hogy a vallás kategóriába kellett volna kiírnod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!