Vasárnap kora reggel van. A délelőtt folyamán tervezed, hogy elmész egy istentiszteletre - akár csak kíváncsiságból is?
Figyelt kérdés
Illetve melyik felekezethez tartoztok a felmenőitek által? Meg vagy keresztelve?#gondolatok az élet dolgairól
2023. febr. 26. 06:07
21/34 anonim válasza:
Én nem is értem igazából amit írsz. Tök összeszedetlen.
A bigottabbaknak nem annyira elnézőek? Kik? Hogy kapcsolódik ehhezy hogy nem járok templomba?
Illedelmességből nem írnak erre a felületre? Megint, kik??
Írj már egy kicsit összeszedettebben...
22/34 anonim válasza:
Hideg van kint, az ágyam meg meleg.
23/34 anonim válasza:
Ne vergődj már itten, te szerencsétlen!
24/34 anonim válasza:
2es vagyok, meg vagyok keresztelve, keresztény családból származom, de sosem éreztem jól magam, frusztrált vagyok a templomban kb. Első áldozó már nem lettem. Alkalmakkor elmegyek, de ennyi. Inkább vagyok ateista, mint hívő mostanra.
25/34 A kérdező kommentje:
Gondoltam, aki esetleg online is bővítené a kapcsolatait, annak jobb lenne, ha a különböző világnézetűek más-más csoportokra oszlanának.
Ne legyen kavarodás. Ennyi, és nem több!
2023. febr. 26. 12:10
26/34 anonim válasza:
Szóljon, aki érti, hogy ez mégis mit akarhat?!
27/34 anonim válasza:
Milyen csoportra? Mivan? 😂
Ez hogyan kapcsolódik ahhoz, hogy rosszul esik neked, hogy ha valaki nem vallásos, az meg nem esik rosszul, ha ateistát mond?
28/34 A kérdező kommentje:
Aki érti, amit írtam, annak elmagyarázná, aki nem érti?
Köszönöm. (Nem hiszem, hogy annyira bonyolult lenne egyébként értelmezni ezeket az alapvető fogalmakat...)
2023. febr. 26. 16:01
29/34 anonim válasza:
Szerintem ezt senki nem érti.
30/34 anonim válasza:
Esti mise nincsen? Indulhatnál már végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!