Mit jelent az hogy new age kor, mi a lényege; lekonkrétizálva?
Sztem a Vízöntő korát értik rajta a new agesek. Nagyjából 2000 évenként vált és visszafelé halad, most még halak van utána vízöntő.
Nem sok értelme van, csakúgy, mint az összes new age/ezo csoportnak sem. Könnyen emészthető féligazsággokkal manipulálnak, hogy a spirituális érdeklődésű emberek ennél kössenek ki, ne a valóban fejlődést hozó, de kevésbé könnyen fogyasztható tanoknál. A new age/ezo az okkult félrevezetés része.
Köszi, csak tudni akarom, hogyha modern a gondolkozásom akkor is elkárhozom? :D
Vagy ha a modern világ miatt a lelkületem nem hagyomány-értékű, tehát a mély érzésű szeretetet nem tanultam meg, a mély érzés megvan, de nem érzem magamban azt a szeretetet, amit sok idősebb hívő...sőt közelében sem vagyok...az a megértés, az az együttérzés....nincs meg.
És akkor a modern tartalmakról nem beszélek (médiától kezdve az embereken át minden "tartalom"), minden ami körülvesz amitől nem lehet szabadulni és kilépni sem lehet belőle csak max kitartani ebben a zavaros életben.
7: pontosan.
Kérdező: ez már nem a modern, hanem a posztmodern manifesztálódása, ahol minden relativizálható. Nem érdemes foglalkozni vele. Amúgyis hamarosan vége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!