Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kik a hamis próféták?

Kik a hamis próféták?

Figyelt kérdés
szerintetek, akik hívők másokban félelmet keltenek, meg szigorúan bánnak veluk azok is hamisak?
2023. febr. 19. 20:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Valamint ha tényleg te vagy az a másik kérdésre is válaszoló, akkor nem kéne titkolni a szellemi hovatartozásodat."

- Én egy percig sem titkolom, ha esetleg nem értetted meg, amit írtam, arról nem tehetek, vagy ha előítélettel olvasod, amit írtam, s beleértesz olyat, ami nincs benne, arról sem tehetek.

"Egyébként a leírtak alapján elég jól kiviláglik a szellemiséged és jobban értem azt amit a Tanúkról irkálsz, mint hinnéd. Mézes -mázos köntösbe csomagolod ugyanazt, amit mások érezhető gőggel, megvetően és lenézően találnak. Te csak lesajnálod a Tanúk szerinted vakbuzgó és sötét szektáját.

Hagy hiba úgy kezelni őket, mint ostoba és félrevezetett lelki nyomorékokat!"

- Nem, sajnos nem érted, de hátha majd egyszer.

- Amiket pedig a számba adsz, hogy én mit gondolok a tanukról, azok sajnos egytől egyig rágalmak és hazugságok, szeretném ha tudnád. De valszeg mind1, hogy mit írok, úgyis megmaradsz a saját elképzelésednél rólam. És ezennel a magam részéről lezártam a beszélgetést, mert úgy tűnik elindult egy lebecsmérlő és provokatív személyeskedés irányába. Sajnálom, mert vannak tanuk, akikkel lehet értelmes vitát, beszélgetést folytatni, akkor is, ha nem értünk egyet, s nem torkollik személyeskedésbe.

Talán next time.

Üdv!

2023. febr. 21. 18:39
 12/17 anonim ***** válasza:

Sajnálom, én így érzem azok után, ahogyan fogalmaztál arról a véleményről, amit a Biblia alapján az igaz és hamis vallásról írtam.

Nem cáfoltál semmit, helyette lelki tanácsokkal akartad bizonyítani, hogy milyen tévúton járok, csak mert bíráltam azt, ami sokak számára még mindig tabu, de mégis tagadhatatlan tény.

2023. febr. 21. 23:06
 13/17 anonim ***** válasza:
Nèmeth Sándor.
2023. ápr. 20. 13:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Akikre nem szállt a Szentlélek, nem kaptak igazságokat. Aki nem alázatosak, a mammont követik, aki hazudnak, csalnak, lopnak. Akik igaztalanok. Akik eladták a lelküket, akik elkárhoznak. Akiknek nem az emberek fejlődése a célja. Akik nem igaz keresztények.
2023. ápr. 20. 13:19
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 Nèmeth Sàndor, Ivànyi Gàbor.
2023. ápr. 20. 15:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Tisztátalan lelkek által megszállt emberek ezek

Nèmeth Sàndor, Ivànyi Gàbor, Jorge Bergoglio

2023. ápr. 20. 15:45
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 Pontosan!
2023. ápr. 20. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!