Figyeljetek; Ellen G. White, miért HAMIS próféta (elemzés a linkben)?
Nem néztem meg az egész videot, de propaganda videot felismerek az első fél perc alapján is.
Milyen érv már az hogy amikor élt, akkor több másik bűnőző is élt? Ne már...
Mert irigyek rá, amiért Isten nem velük kommunikál, hanem a próféta asszonnyal. Ezért feszítették meg Krisztust is.
Az ember genetikailag alávaló.
Nem.
Nem próféta, de nem hamis. Csak egy bölcsebb lüke, aki túlságosan arra koncentrál, hogy jó legyen a jelenlegi szintjében, mintsem arra, hogy jobb legyen ő maga, inkább a projektjeire koncentrál.
Nem nyitottam meg. Csak rákerestem az elméd alapján az elméjére.
Nekem tetszik ő.
Nem, Jézust nem ezért feszítették meg, hanem mint a Bibliában olvashatjuk, mert egyenlővé tette magát Istennel, ami a zsidók szemében istenkáromlás volt, mert nem akarták elfogadni, hogy Isten megjelent köztünk testben.
7: " nem akarták elfogadni, hogy Isten megjelent köztünk testben."
Nem LEHETETT és nem LEHET elfogadni, ilyesminek az elfogadása bálványimádás.
I-tennek "Nincs fizikai formája, nem is test Ô, nincs mihez hasonlítani Szentségét."
Te egy korlátolt istenségben hiszel, aki nem mindenható és nem képes bármire. Én egy mindenható Istenben hiszek, aki képes volt megjelenni testben.
Amúgy halkan merem megjegyezni, hogy az Ószövetségben is megjelent például Ábrahámnak. Jézus esetén nyilván kicsit másról van szó, de a lényeg az, hogy nem példanélküli. Sajnos ti még a Tórát se ismeritek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!