Vissza kellene térnem?
Figyelt kérdés
Úgy érzem megingott a hitem Isten létezésében. Vissza kellene térnem Istenhez vagy felejtsem el ezt az utat?2023. febr. 18. 18:59
21/24 anonim válasza:
Kb. mintha azt írtad volna, ez rajta van az indexen (index librorum prohibitorum), szóval eretnekség. Nem érdekel, nem nézem meg, hibás vélemény. Csak nekünk, keresztényeknek van igazunk.
22/24 A kérdező kommentje:
21, A buddhisták mind ilyen erőszakosak? Nem tudod elfogadni h nem fogom megnézni? Vagy nézzem meg ha nem is akarom?
2023. febr. 20. 09:09
23/24 anonim válasza:
1. Nem vagyok buddhista, ezt már írtam.
2. Ajánltam vmit, a többi a te dolgod, megnézed-e vagy nem.
3. Sok a szabadidőm most, de miután látom hogy gyorsan kijöttél a türelmedből, többször nem zavarlak. Maradj meg a saját nézeteidben. Csak egyúttal azt nem értem, hogy akkor minek indítottad ezt a topicot? Csak azért, hogy a többiek az elfogult véleményedben megerősítsenek? Mást már nem is szabad írni? Na hajrá többiek! Biztos jön még ilyen válasz is. További jó gyakorizást!
24/24 A kérdező kommentje:
Nyugodt és türelmes vagyok. Szabad írni, pont említettem is. Meghallgatok bármit, csak a döntés az legyen az én kezemben. Tehát ha akarom megnézem ha akarom nem. Jó embernek tűnsz. Segítőkésznek. Tisztellek is ezért.
2023. febr. 20. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!