A zsidó származású vagy zsidó vallású emberek mennyire hallgatnak/mennyire szeretik a klasszikus zenét?
#2: Például azért, mert nagy általánosságban a zsidók értelmesebb emberek, mint az átlag valóvilágos/álhíreket osztogató/primitív/oltásellenes/azembernekháromszemevan típusú emberek.
Nem minden esetben, de azért a zsidók nagyon nagy többségében valakik, nem primitív lények. És én adok az ő véleményükre, nézeteikre ;)
Persze, nyilvánvaló.
Csupán kíváncsiságból kérdeztem, hogy a zsidók mint általában intelligens, okos emberek körében mennyire népszerűek a klasszikus zenék.
Hogy hogy merült bennem fel? Nos, mostanság szimpatikus számomra minden olyan, amit a zsidók csinálnak/gondolnak/hallgatnak stb. Így merült fel a zenei szokásaik is.
Nagyon hasznos dolognak tartom tanulni a zsidóktól, követni őket sok mindenben. Mert ha nem is mindenben érdemes őket követni, de sok mindenben meg lehet.
Köztük is vannak mindenfélék: értelmiségi, átlagpolgár, proli, hajléktalan, bűnöző, stb.
Nem okosabbak, nem műveltebbek mint a nem zsidók.
Ne légy rasszista.
#6: Én csak tényeket mondtam, de az állításom Czeizel Endre is megerősítette annó:
https://www.youtube.com/watch?v=MVZwm6skJsU
A zsidók között egyértelműen sokkal több a diplomás, mint a nem zsidók között. Ebből következik, hogy az átlagos intelligencia szint magasabb náluk, ami persze nem a génekből következik, hanem a neveltetés, kultúra, családi háttér stb. De persze ez most lényegtelen.
Szóval ezek tények, kár ezen vitatkozni.
De persze az is igaz, hogy ott is lehetnek gonosz/buta/rossz emberek. De én általánosságról beszéltem, nem azt mondtam, hogy a zsidók 100%-a okos ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!