Volt ateisták, ti miért hisztek már Istenben??
Ez a kérdés főleg olyanokhoz szól, akik elkötelezett ateisták vagy Isten-tagadók voltak, de aztán valami miatt Isten-hívővé váltak. Mi volt az ok, ami az ateizmusból Isten-hívővé tett??
A vallás (buddhizmus, hinduizmus, kereszténység, iszlám stb.) nem számít.
Köszönöm az újabb válaszokat.
Jöhetnek még.
Raxtar23: Érdekes, hogy minden hasonló topikba beböfögöd, hogy „aki nem hisz, járjon utána”, de sehol sem írod le az utánajárás pontos menetét.
Tedd meg már, légyszi, hogy most az egyszer leírod pontról-pontra, hogy mit kell tenni, már csak azért, hogy ellenőrizhessük, vajon mi is ugyanazt tapasztaljuk, mint te. Aztán amennyiben igen, arra is kíváncsi vagyok, hogy a tapasztalatból milyen következtetésre jutunk. Mert ugye nem az a kérdés, hogy te tapasztaltál-e valamit, vagy sem, hanem az, hogy ugyanolyan körülmények között más is képes-e ugyanezt megtapasztalni, aztán ha igen, ebből mit von le.
Lehet, hogy teljesen mást, mint te.
Kedves 14es!
Most az egyszer csak a TE kedvedért leírom lépésről lépésre(nagyjából) , hogy én milyen utat jártam be, röviden több év tapasztalatával.
- A saját szellemvilágbéli tapasztalataim adták az indíttatást, hogy kutassam a témát.
- Miután végigzongoráztam sok olvasmányt, videót, szereztem be készülékeket amikkel lehet valósan szellemi jelenlétet "találni". (Elektromágneses interferencia mérő, diktafon) Érdemes először megismerni a működésüket, hogy mik befolyásolhatják, hogy milyen zavaró tényezőket kell kizárni.
- Elkezdtem célzottan és véletlenszerűen olyan helyeket bejárni, ahol lehetnek szellemek.
- A fent említett készülékek használatával több helyen sikerült kétség kívülien jelenlétre akadnom. Kb 12 alkalommal.
- Történt ezekkel a lényekkel kommunikáció.( Ezek a lények tapasztalataim alapján nem beszélgetőtársak, de tudnak szavakkal vagy tőmondatokkal válaszolni.)
- Zsákbamacska szerűen akadtam gonosz szellemre is. Igen elmondta, hogy gonosz...
-A kutakodásaim során láttam és hallottam olyan dolgokat amik félelmetesek és nem csak a képzelet játéka. Csináltam tükörmágiát, láttam para fekete alakokat szemtől szemben.
- Folyamatos, főként lelki leépülésem volt ezen idő alatt. És minden kétséget kizáróan ezek az erők törtek az életemre. Ezt nem fejteném ki jobban.
- Majd hosszú idő után, amikor a legmélyebb pontra ért az életem, és minden ezt megelőző próbálkozásom, ami a saját megsegítésemre volt hivatott de sikertelen volt. Na akkor kértem Isten segítségét.
Azt mondtad, hogy írjam le, hogy megtudd te/ti is ilyen következtetésre juttok e!? Amennyiben úgy érzed vágj bele. Keress szellemeket, vedd fel velük a kapcsolatot. Szánj rá pénzt, energiát, időt... Heteket, hónapokat vagy akár éveket mint én és nem maradsz üres kézzel. Fogsz találni a neten infókat, hogy hogyan is kell ezt csinálni. Nyugodtan fogj bele, de egy dolgot nem tudok garantálni neked, az pedig az, hogy te is megkapod a szabadulást amit én. És lehet hogy nem te, hanem a családod esik áldozatul.
Azért szoktam azt írni, hogy aki nem hiszi az járjon utána, mert mindenkinek csak a saját tapasztalata tud az lenni ami meggyőzi.
Remélem ez elég beböfögés volt.
Helo
#15:
Igaz, hogy nem tőled kértem, hanem Raxtar23-tól, de sebaj.
>>A saját szellemvilágbéli tapasztalataim adták az indíttatást, hogy kutassam a témát.<<
Nekem nincsenek szellemvilágbéli tapasztalataim, így ez már az első ponton elesett.
>>szereztem be készülékeket amikkel lehet valósan szellemi jelenlétet "találni". (Elektromágneses interferencia mérő, diktafon)<<
Az interferencia-mérő interferenciát mér, a diktafon meg hangot rögzít (sok esetben a felvételben szintén lehet interferencia, de ez most mellékes...).
Írd már meg, ezek közül pontosan mely készülékek dedikáltak szellemi jelenlét keresésére! A user manualból is idézhetsz, hadd röhögjünk.
>>Elkezdtem célzottan és véletlenszerűen olyan helyeket bejárni, ahol lehetnek szellemek.<<
És honnan lehet azt tudni, hogy ezek a helyek hol vannak? Hangsúlyozom "TUDNI", nem "HINNI".
>>A fent említett készülékek használatával több helyen sikerült kétség kívülien jelenlétre akadnom. Kb 12 alkalommal.<<
Ismétlem: honnan lehet azt tudni, hogy bármi, amit találtál, az "kétségkívül" szellemi jelelétet jelent, NEM VALAMI MÁST?
>>A kutakodásaim során láttam és hallottam olyan dolgokat amik félelmetesek és nem csak a képzelet játéka.<<
Ismétlem: honnan lehet azt tudni, hogy amit hallottál, NEM A KÉPZELET JÁTÉKA? A te fejedbe nem lát senki, ez a tapasztalat nem átadható. Minden gondolkodó ember egyetért abban, hogy ez bizony a képzelet játéka, csúnyábban mondva hallucináció, még csúnyábban szólva pszichés zavar.
>>Folyamatos, főként lelki leépülésem volt ezen idő alatt. És minden kétséget kizáróan ezek az erők törtek az életemre.<<
Már megint kizártál minden kétséget, viszont egy racionális ember kételkedik, amíg az ellenkezőjéről meg nem győzik. Téged valami meggyőzött, eddig oké. Az egy másik kérdés, hogy neked sikerül-e másokat meggyőznöd. (Segítek: nem!)
>>Amennyiben úgy érzed vágj bele.<<
Nem érzem úgy, mert nem hiszek a szellemekben. Nincs rá motivációm, hogy elkezdjek szándékosan megőrülni.
>>Keress szellemeket, vedd fel velük a kapcsolatot.<<
Honnan lehet azt tudni, milyen egy szellem? Valamint azt, hogy ha találok valamit, az valóban szellem, nem pedig VALAMI MÁS?
16-os,
tehát elmondta neked, hogy ő hogy csinálta, hogy érje el azt, hogy tapasztalatot szerezzen ebben. Te viszont nem próbálod ki, amiket mondott, (mondjuk, szerintem ne is tedd, mert veszélyes) így nyilván meg sem tapasztalhatod, amit mondott, ennek ellenére azt mondod, hogy nem igaz, amit mond?? (És mindeközben te képzeled magad a racionális helikopternek...)
Egyébként sokkal egyszerűbben is meg lehet tapasztalni a szellemvilágot (elég hozzá egy délután), de nagyon nem ajánlott: a szellemvilág nem játék, képzetlenekkel ÉS félig képzettekkel/ kontárokkal nagyon durva dolgokat tud művelni.
Kérdező a 16. válaszoló előzőleg azt írta, hogy:
"ugyanolyan körülmények között más is képes-e ugyanezt megtapasztalni, aztán ha igen, ebből mit von le."
Ennek a kritériumnak nem felelt meg a 15ös válaszoló amit szépen le is írt a 16.
Szerintem is lehetett volna kicsit ideálisabb stílusban, de ez már csak az én véleményem. Én nem biztos, hogy így csináltam volna. De nem is rendelkezem az előzményekkel.
Aztán pedig, a kérdésem hozzád.
"Egyébként sokkal egyszerűbben is meg lehet tapasztalni a szellemvilágot (elég hozzá egy délután), de nagyon nem ajánlott: a szellemvilág nem játék, képzetlenekkel ÉS félig képzettekkel/ kontárokkal nagyon durva dolgokat tud művelni."
Az itt leírtak alapján ez egy nagyon könnyedén tesztelhető dolog. De akkor miért nem bizonyította eddig senki megdönthetetlen bizonyítékokkal a szellemek létezését?
Mert leírásod szerint bárkinek menne ez és a legostobább tudós is könnyen bizonyíthatná akkor a szellemek létezését. Ezt pedig meg is tenné mert instant Nobel díjat kapna érte.
De még tudósnak sem kell hozzá lenni.
Szóval miért van az, hogy még senki nem bizonyította?
Egyébként mint elektronikához konyító ember tudom, hogy nagyon sok mindent mérhet egy -egy ilyen elektromos berendezés amit utána el lehet adni úgy mint szellem. Arról nem is beszélve, hogy könnyen lehet készíteni olyat ami átveri a használóját valamilyen előre megadott adatokkal.
Tehát ezért sem ártana leírni kicsit pontosabban azt, hogy mi is történt ott, milyen berendezéssel, mi volt az amit mért, mik voltak a mérési eredmények, stb.
Egyébként ismerek olyanokat akik átéltek, érezték a szellemeket és a spirituális energiát ahogyan kapcsolatba lépet a testükkel.
Legalábbis ezt hitték. Az egész nem volt több mint egy kis agykontroll. Olyan "szertartást" végeztek el amivel ezt érték el. De ehhez nem kell szellem és hasonlók, ha bárhol, bármikor elvégzed pont ugyan úgy megtapasztalod mert az agyaddal játszol lényegében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!