Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit szólnátok ahhoz, ha...

Mit szólnátok ahhoz, ha Istent helyettesítenénk a Vonzás Törvényével?

Figyelt kérdés
Azt mondanánk, hogy nincs Isten, nincs Allah, csak Vonzás Törvénye van.
2023. febr. 4. 02:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10 Úgy kacarászok, ahogy csak szeretnék. Mellesleg cáfolni nem tudtál, csak statisztikát kérni, mintha az általad kért számoknak bármi köze lenne ahhoz, amit mondtam.
2023. febr. 5. 07:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Mar mit kellene nekem cafolni, neked kell alatamasztani, hogy ertelmetlen, logikatlan szabalyokat kell betartani a gyakorlatban, nem lehet elvalni, nem lehet egy jot dugni. Valamire csak alapozod, te mesekonyvezo ateista.
2023. febr. 5. 07:37
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 "neked kell alatamasztani, hogy ertelmetlen, logikatlan szabalyokat kell betartani a gyakorlatban" - megtörtént. Vagy bibliai idézetet vársz tőlem is? Csak hogy ne álljak neki feleslegesen keresgélni.
2023. febr. 5. 07:55
 14/17 anonim ***** válasza:
#12 Na mi van, most te faroltál ki?
2023. febr. 5. 12:39
 15/17 anonim ***** válasza:

bibliai idezetet nem

hanem honnan szeded azokat, amiket a keresztenyekrol TE mondtal, arra vartam a valaszt

de szerinted ahhoz te hirtelen mar nem ertesz, ugyhogy nem ertem, akkor mit magyarazol, hogy TE szerencsere elvalhatsz, szakithatsz stb.

az ilyen mesekonyvezo, dugason rohogo ateistak pont ahhoz nem ertenek, amirol beszelnek

nem fogok tobbet irni, ugyhogy nem kifaroltam, hanem befejeztem

2023. febr. 5. 15:17
 16/17 anonim ***** válasza:

"honnan szeded azokat, amiket a keresztenyekrol TE mondtal, arra vartam a valaszt"

A keresztény vallás egyik követelménye az, hogy házasság előtt nem szexelhetnek az emberek, nem? Javíts ki, ha tévedek, de biztos vagyok abban, hogy meg tudom találni az erre vonatkozó passzust a Bibliában.

Tehát innen szedtem. Vagy a mai kor keresztényei számára a Biblia már nem a szentírás? :D Úgy formáljuk, alakítgatjuk a benne megfogalmazottakat, ahogy nekünk tetszik? :D

2023. febr. 5. 15:36
 17/17 anonim válasza:
A vonzás törvénye a mai, fogyasztói társadalmi rendszerünkre lebutított "vallás", amelyet a legtöbb ember önös érdekeire akar használni. A valódi vallás ennél sokkal több.
2023. márc. 9. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!