Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Néha elsírom magam mikor...

Néha elsírom magam mikor túlcsordulok érzelemmel imádkozás közben, egyszerűen nem tudom visszatartani. Muszáj. Templomban és egyénileg is előfordul. Mással is van ilyen? Létezik rá gyógymód?

Figyelt kérdés

Férfiként. Otthon nem gond, de templomban igen. Senki mást nem láttam zokogni és azt sem tudom velem miért történik meg, nem vagyok sírós.

Kellemetlen és szégyellem. Inkább vezetek 100+km-t és falusi templomokba járok el. Legalább kibőghetem magam ha rámjön, úgysem ismernek.

Néha azt kívánom bár Isten megkeményítené ezen alkalmakkor a szívemet, mint a fáraóét.

2023. jan. 26. 01:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
38%

Csak Jézus sír velünk.. a sötét oldal ezen jót nevet.

Kérdezd már meg Őt! Ha egy hétig csak ezt kérdezed tuti kapsz rá választ.

8# ill. 14# voltam 😉

2023. jan. 28. 13:09
 22/25 anonim ***** válasza:
61%

Ennek bármilyen konkrét bibliai alapja? Idézettel természetesen

2023. jan. 28. 14:05
 23/25 anonim ***** válasza:
41%

A bibliát évszázadokkal Jézus után állította össze egy vagy több ismeretlen tudású és szándékú ember.

Eredetiben egyetlen tanítvány saját feljegyzése sem maradt fent, minden a másolatok másolatának másolata, az is találomra, hogy mi legyen benne, és mi ne.

Ne hivatkozzatok már mindig rá, Jézus ha akart volna Bibliát, akkor ír egyet.

Jézus bárki számára "elérhető", ha nyitott a szív és őszinte a hívás.

2023. jan. 28. 14:18
 24/25 anonim ***** válasza:
66%
Hát ez oltári 😀😀 szóval a Biblia egy random vagy igaz vagy nem írás, de Jézust azért elhiszed? Meg a többi dolgot amit a vallásodn mond?
2023. jan. 28. 14:30
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ez minden ókori és középkor, sőt sok újkori forrással is így kell legyen nem? Cicero és Vergilius művei is csak másolatok másolatainak másolataiban maradtak fenn, ahogy Periklész vagy Nagy Károly életrajzai, források életükről.

2023. jan. 28. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!