Keresztények ha nem működik a szex köztetek akkor mit tesztek ilyen helyzetben ?( Mert ugye ott csak akkor feküdhetnek le egymással ha már össze házasodtak.)
Figyelt kérdés
2023. jan. 24. 16:07
1/41 anonim válasza:
Kommunikálunk. Van benne gyakorlatunk, mert a megismerkedésünktől kezdve gyakoroljuk, nem úgy, mint azok, akik egyből ágyba ugranak egymással.
2/41 A kérdező kommentje:
Ezzel abszolút nem értek egyet csak akkor derül ki amikor már az ágyban vagytok hiába kommunikálsz.
2023. jan. 24. 16:11
6/41 anonim válasza:
Most vagy igaz keresztény vagy, de akkor nem értem a kérdést, hisz megfelelő gyakorlással nincs olyan 2 darab egy fajba tartozó, akinél nem működne.
Vagy csak kereszténynek hiszed magad, és a házasságot a hivatalos házasodással kevered.
7/41 anonim válasza:
Nem vagyok keresztény, esküvőm nem volt és már szexeltem, de szerintem ez nem így működik, hogy ha nem működik a szex, akkor hiába szeretjük egymást, bukta a kapcsolat/házasság. Nekem se mindig működött tökéletesen a szex a párommal, de kitapasztaltuk, gyakoroltuk, és ahogy az első írja, kommunikálunk is.
8/41 anonim válasza:
Az igazi keresztény házasságok nem feltétlenül a szexről szólnak.
Ha a kommunikáció nem segít, akkor marad a szexmentes élet.
9/41 anonim válasza:
Mivel nem öszönlények vagyunk, hanem érző lények, leülnénk és megbeszélnénk a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!